همسرم،عزیزتر از جانم تو بهترینی. به خاطر همه خوبیهایت ممنونم،تو مهربانترین همسر دنیایی،از اینکه بدون وقفه برای خوشحالی و رفاه من تلاش مکینی از تو سپاسگزارم ،امیدوارم لایق این همه عشق تو باشم هم نفسم... 🩷Ĥ🩷
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خودم عمه ام به نظرم خوبم اصلا کاری بهم نداریم براشون کادو اینا میخرم
دخترم هم یک عمه داره که اونم خوبه برا دخترم میمیره
لطفا اگر موافق نظر من نیستید ریپلای نکنید. افراد بی ادب، متعصب، بی فرهنگ ریپلای نکنید ،توصیه ام به شما اینه که با من اصلااااااا بی ادبی نکنید من از شما بی ادب ترم اینقدر که به شما اُسکار با ادب ترین فرد سال و میدن🙏
دخترم هم یک عمه داره که اونم خوبه برا دخترم میمیره
لطفا اگر موافق نظر من نیستید ریپلای نکنید. افراد بی ادب، متعصب، بی فرهنگ ریپلای نکنید ،توصیه ام به شما اینه که با من اصلااااااا بی ادبی نکنید من از شما بی ادب ترم اینقدر که به شما اُسکار با ادب ترین فرد سال و میدن🙏
حس میکنم مادرها هر چقدرم خونواده بدی داشته باشن و بدی ببینن بازم ب بچه میگن خاله ها و دایی هات خوبن ...
من مادرم هیچ دخالتی نداشت..کلا نظرم اینه چون رابطه بیشتر با خانواده مادریه بهشون وابسته میشی چون بیشتر میبینیشون..فامیل با فامیل فرق دارن من خانواده مادرم و پدرم یه قرون نمی ارزن همه دنبال منفعت خودشونن
سه تا عمه دارم خوبن خداییخودم عمه ام به نظرم خوبم البته باید برادر زاده هام نظر بدن اصلا کاری بهم ند ...
من مامانم عمس و دختر داییم بیس چاری خونع مامانم ایناس هیچی کم نمیزاره براش تو دلم موند عمه منم همین باشه..من مامان بزرگم نوه پسر دوست داشت عیدا ک میشد ما بچه ها قطاری میشستیم تا عیدی بگیریم مامان بزرگم همیشه برای نوه های پسرش جوراب میخرید ما دخترا نگاه میکردیم عمه هامم از مامان بزرگم یاد گرفته بودن..بعد یه مدت دیدم عه عمه ب ماام حوراب عیدی میده خوشحال ک وایی عمه ام مارو دوست داره بزرگتر ک شدیم فهمیدیم بابام خودش جوراب میخریده میداده عمم ک ب ما عیدی بده💔
تو این دوره آدمی که از موفقیت و خوشحالیت، خوشحال بشن خیلی کم پیداسخصوصا تو فامیل ها بهترین کار همون ...
الان چی بشه سال تا سال یه عروسی بشه خانواده پدریمو ببینم..از خانواده مادرمم خاله هام و داییام ارزشی برام ندارن چون ب مرور خودشونو از چشم انداختن..هرچی آدم بزرگتر میشه میفهمه ک هیچکی جز خانوادش و همسرش براش نمیمونن