2777
2789

معمولا به چه شرایطی بستگی داره؟؟؟ مبلغش چندتومنه؟؟؟ چند ماه است؟؟ میشه هر اطلاعاتی که دارین رو بگین

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
اگر قبلاً وام نگرفتی و سند آزاد باشه میتونی وام مسکن بگیری شرایط وام مسکن را جدیدا نمی‌دونم اما خب ب ...

اطلاعات بیشتری ندارید؟

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا کمی تحقیق کردم پدرادمو درمیارن بهره های زیاد تازه خرید اوراق 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

من رو سند بانک مسکن وام گرفتم تازگیا پرسیدم 

گفت یک میلیارد تهران وام میدن دویست و پنحاهش میره برا اوراق 

یعنی هفتصد و پنجاه دستت میمونه 

اگر بچه داشته باشی ی دونه ماهی هجده میدی 

بدون بچه ماهی بیست بود اگر اشتباه نکنم 

کاربری دومه 😐😐🤐
من رو سند بانک مسکن وام گرفتم تازگیا پرسیدم گفت یک میلیارد تهران وام میدن دویست و پنحاهش میره برا او ...

اول باید اوراق خرید یا از روی پول وام میشه پرداخت کرد؟

من رو سند بانک مسکن وام گرفتم تازگیا پرسیدم گفت یک میلیارد تهران وام میدن دویست و پنحاهش میره برا او ...

شما شرایط خودتون رو میشه کامل توضیح بدین .. چند ماهه بود قسط چقدر می‌دادید.. چند درصد بود و این چیزا

شما شرایط خودتون رو میشه کامل توضیح بدین .. چند ماهه بود قسط چقدر می‌دادید.. چند درصد بود و این چیزا

من که همین چند روز پیش بانک مسکن  رفتم گفتن فعلا بودجه نیست😐

چقدر زود دیر شد، حیف💔
من که همین چند روز پیش بانک مسکن رفتم گفتن فعلا بودجه نیست😐

خاک تو سرشون همیشه بودجه ندارن😑😑

اول باید اوراق خرید یا از روی پول وام میشه پرداخت کرد؟

اول باید اوراق بخری 

یعنی ی دویست و پنجاه بزاری برا اوراق 

مسیولش ب من گفت ب درد نمیخوره وام بگیری 

۷۰ میلیونم اگر اشتباه نکنم وام جعاله میدن

کاربری دومه 😐😐🤐