معمولا به چه شرایطی بستگی داره؟؟؟ مبلغش چندتومنه؟؟؟ چند ماه است؟؟ میشه هر اطلاعاتی که دارین رو بگین
🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻 شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹
اگر قبلاً وام نگرفتی و سند آزاد باشه میتونی وام مسکن بگیری شرایط وام مسکن را جدیدا نمیدونم اما خب ب ...
اطلاعات بیشتری ندارید؟
🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻 شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من رو سند بانک مسکن وام گرفتم تازگیا پرسیدم گفت یک میلیارد تهران وام میدن دویست و پنحاهش میره برا او ...
اول باید اوراق خرید یا از روی پول وام میشه پرداخت کرد؟
من رو سند بانک مسکن وام گرفتم تازگیا پرسیدم گفت یک میلیارد تهران وام میدن دویست و پنحاهش میره برا او ...
شما شرایط خودتون رو میشه کامل توضیح بدین .. چند ماهه بود قسط چقدر میدادید.. چند درصد بود و این چیزا
من که همین چند روز پیش بانک مسکن رفتم گفتن فعلا بودجه نیست😐
خاک تو سرشون همیشه بودجه ندارن😑😑