2777
2789

سلام دوستان

دخترم متولد ۹۹ آخر مرداد هست.امسال باید بره پیش دبستانی موندم مهدکودکی بذارم یا مدرسه

حس میکنم مدرسه خیلی زوده براش با بچه های بزرگ یه جا باشه

نظر شما چیه

وزن اولیه:۸۰/۶۰۰  هدف اول:۷۵🔓هدف دوم:۷۰🔒هدف سوم:۶۵🔒 هدف چهارم:۶۰🔒 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساعت تفریح‌و‌تعطیلی بچه های پیش تو‌مدرسه با بچه های دیگه متفاوته،،،من پسرم مهد رفت پیش دخترم مدرسه،،، به نظرم مدرسه بهتره با قوانین هم آشنا میشن و سال بعد هم محیط مدرسه براشون عادیه

ساعت تفریح‌و‌تعطیلی بچه های پیش تو‌مدرسه با بچه های دیگه متفاوته،،،من پسرم مهد رفت پیش دخترم مدرسه،، ...

اخه مدرسه هم بره از تموم بچه ها کوچیکتره 

حس میکنم آماده مدرسه نیست از طرفی جای خوبی هم مهد یا مدرسه پیدا نکردم که با استانداردام بخونه

خب نیمه دومه دختر من نیمه اوله باید بره

بله درست می فرماید،  منم گفتم پیش دبستانی بفرست یعنی😁

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

اخه مدرسه هم بره از تموم بچه ها کوچیکتره حس میکنم آماده مدرسه نیست از طرفی جای خوبی هم مهد یا مدرسه ...

چرا کوچکتره؟مگه الان سن پیش دبستانی رفتنش نیست؟منم همش فکر میکردم‌پسرم بچه اس ولی دیر راه افتاد و بعد عالی شد.میدونی عزیزم هیچوقت ایده آلت رو‌پیدا نمیکنی اینو یه ادم سختگیر و ایده آل گرا بهت میگه😅بشین الویت هات رو بنویس و‌بعد موارد مثبت و‌منفی مدارس رو ،بر اساس اون تصمیم بگیر

بستگی به بودجه تون داره 

مهد گرونتره،پیش دبستانی دولتی ارزونتره و پیش دبستانی مدارس غیر انتفاعی هم گرونه 

تو مهد تعداد بچه ها کمتره و لی مدارس بیشتره 

اگه بخوای بچتو توی اجتماع واقعی وارد کنی پیش مدارس دولتی خوبه وگرنه چه غیر انتفاعی چه مهد فرقی نداره 

من پسرمو یه دارالقرآن   فرستادم هم  فضای مدرسه ایی داشت هم هزینه اش مثل مدارس دولتی بود ،هم بچه های بزرگتر پیششون نبودن 

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگتره❤️اللهم عجل لولیک الفرج علیه السلام 🌱
چرا کوچکتره؟مگه الان سن پیش دبستانی رفتنش نیست؟منم همش فکر میکردم‌پسرم بچه اس ولی دیر راه افتاد و بع ...

عزیزم دختر من تو کلاس از همه کوچیکتره چون با متولد مهر ۹۸ باید بشینه تو یه کلاس که ۱۱ ماه ازش بزرگ‌تره خب توانایی اون بچه با بچه من متفاوته 

بچه من باهوشه حروف و اعداد رو بلده زبان انگلیسی بلده

اما به شدت خجالتیه 

همین برام چالش شده 

بستگی به بودجه تون داره مهد گرونتره،پیش دبستانی دولتی ارزونتره و پیش دبستانی مدارس غیر انتفاعی هم گر ...

عزیزم من کرج ساکنم دولتی که اصلا نمیذارم چون اینجا دولتی هم پیش دبستانی ۱۵ تومن میگیرن برای سه ساعت آموزش 

مهد کودکا ۲۲ نفر تو کلاس ۶۰میلیون میگیرن که بازم تعداد نفرات خیلی زیاده و از نظر من کنسله

مشکل هزینه ندارم اما کیفیت مورد انتظارو پیدا نمیکنم

چرا باید ۶۰ تومن بدم بچم بشینه تو کلاس ۲۲ نفره

عزیزم دختر من تو کلاس از همه کوچیکتره چون با متولد مهر ۹۸ باید بشینه تو یه کلاس که ۱۱ ماه ازش بزرگ‌ت ...

درسته پسره منم همین مسئله رو داشت،پسره من همکلاسی داشت که ۱۰ ماه ازش بزرگتر بودن ولی دیگه این به نظرم قانون اشتباه  آموزش پرورش هست،خیلی ها به من گفتن یه سال دیر بفرست ولی من دلم نیمد