بچه ها شوهرم از هر لحاظی بگین اوکیه فقط رفیق بازه مثلا گاهی پیش میاد میره دنبال رفیق بازی شبم نمیاد من عصبی میشمانقد عصبی ک خوابم نمیبره تا نیاد بعد خیلی هم گریه می کنم با اینکه کلا انرژیم خیلی مثبته ولی اذیت میشم اون شبا هرچقدر میخوام خودمو آروم کنم نمیشه خیلی دلم می خواد ی راهی واسه آرامشم و آروم کردنم بگین بهم چون رفیق بازی اونو نمیتونم تغییر بدم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به هیچ عنوان دیگه اجازه نده برهبگو منم میرم دنبال رفیق بازیاخیلی جدی و عصبی باهاش برخورد کن
همه ی این کارا رو کردم بی فایده س الان هشت ساله باهاش زندگی می کنم ی دختر دارم و هر راهی بگین امتحان کردم دیگه نمیتونم…فقط الان دلم می خواد اینجور موقع ها بتونم خودمو آروم کنم الان هزار تا دعا هم خوندم واسه آرامشم ولی تا نیاد خونه آروم نمیشم
یکی دو بار خودتو بزن به غش یا مثلا حالت بهم بخوره که بهش بزنگی بیاد ببرتت بیمارستان یا مثلا جوری درست کن که مثلا دزد اومده خونه کلا سعی کن کوفتش کنی که خاطره بد بمونه براش کم کم خسته میشه و از سرش میوفته
آخه من برعکسم دوست زیاد دارم ولی خیلی دوست ندارم کسی را ب خلوتم راه بدم انگار دوست دارم خودم با دخترم و شوهرم باشم البته همین هم هست همیشه ولی ی شبایی اون اذیت می کنه