2777
2789
سلام گلم من تایپک قدیمیتون رو خوندم منم وکالت طلاق دارم کم آوردم تو زندگی خیلی 🤦🏼‍♀️شما به کجا رسی ...

سلام عزیزم ممنونم من گفتم این مشکلی که داره ببینیم میاد حل کنه توکل به خدا ان شاالله بهترینا برات رقم بخوره😊♥️🌷برای منم دعا کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ممنونم من گفتم این مشکلی که داره ببینیم میاد حل کنه توکل به خدا ان شاالله بهترینا برات رق ...

ممنون گلم انشالله برای شما هم همه چیز خوب پیش بره❤️🤲🏼

فقط یه چیزی میگم به عنوان تجربه خودم که الان ذهن و دلم فقط درگیر همینه اونم بچست نمیدونم چند سالته  بچه داری یا نه ولی اینو از طرف من داشته باش که اگه پای بچه بیاد وسط دیگه پات و دلت بنده هرچقدر هم بگی من اگه تصمیم بگیرم  میتونم برم اشتباهه چون نمیشه بچه داستانش کلن فرق داره من  خودمم فکر نمیکردم بخاطر بچه مجبور به تحمل بشم  الان حتی یه ذره شوهرمو نمیخوام تو زندگی احساس پوچی میکنم شوهرم بدتر شده که بهتر نشده ولی دلم واسه بچم کبابه نمیتونم برم اصلا نمیدونم چه کار میخوام بکنم میون زمین و هوام 

منظورم اینه هروقت مطمئن شدی زندگیت درسته و همه چی اوکیه اون موقع بچه دار شو اینجوری هم بچه ضربه نمیخوره هم خودت. طولانی شد ببخشید🌹

ممنون گلم انشالله برای شما هم همه چیز خوب پیش بره❤️🤲🏼فقط یه چیزی میگم به عنوان تجربه خودم که الان ...

يك دنيا ممنونم از مخبتت از خدا مي خوام هميشه سلامت باشي در كنارهمسر  فرزند گلت و خانواده و  بهترينا رقم بخوره برات و دلت شاد باشه هميشه .