2777
2789

با مثال حرفمو شروع میکنم. ی دختری توفامیل ازدواج کرده

رفته بودیم خونشون. مامانم ب مامانش تبریک گفت و بعد گف ی کم زود نبود؟ یهو خود دختره بلندشد گف اَهههه من دیگه ۱۷ سااالمه! خودم خواستم ازدواج کنم زندگی خودمه و فلان! بعدم رفت تواتاقش در محکم کوبید! بماند ک مامانم چقد ضایع شد توجمع

یا یکی از دوستام ک ۱۸سالگیش ب مامانش فحشای ناجور میداد میگف من دارم منفجر میشم عقل نداره عروسم کنه و فلان!!!!! خداشاهده منظور من این مدل دخترا بودن و اصلا هم تایید نکردم

فقط گفتم همیشه خانواده مقصر نیس، خب خانواده واقعا مجبورمیشه قبول کنه ک مثلا ی وقت سمت روابط با پسرا نره!

اگ نه اون دسته از دخترا ک ب اجبار خانواده زود عروس میشن واقعا مظلوم واقع میشن.

بعد ی نفر اومد گیر داد بمن ک آره بره سمت پسرا! دوس پسر بگیره حتی ازش حامله هم بشه دلیل نمیشه زود شوهرش بدن!!!

بعد رفت برام تاپیک زد.. تگم کرد.. کلی دربارم چرت و پرت گفت..  گف این مثلا تراپیسته  بعد طرفدار کودک همسریه!!!

درحالی ک من خودم ۳۱ سالمه و مجردم و با کل مقوله ازدواج مشکل دارم! حرفم صرفا این بود ک همیشه اینجور نیس ک دخترا ب اجبار خانواده زود عروس بشن! 

فقط اینکه کاش قضاوت نکنیم هایی ک میگین، براتون شعار نباشه!

ی سریا بدون دونستن اصل ماجرا کلی توهین کردن بمن!

گفتن حتما افغانستان مدرک گرفته!  بی‌سواده! عقب‌مونده‌س! و و و

برای اولین بار بود ک انقد دلم شکست تومجازی

فقط خواستم بگم واگذارشون کردم ب خدا. امیدوارم ب بدترین شکل ممکن تقاص حرفاشون رو بدن.

تاپیک رو زدم چون میدونم چک میکنن.

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

دوستان سرنوشت هر انسانی ی چیزه لطفا همدیگرو سر چیزایی ک خودشون نقشی ندارن اذیت نکنیم🩷🩷🩷

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان سرنوشت هر انسانی ی چیزه لطفا همدیگرو سر چیزایی ک خودشون نقشی ندارن اذیت نکنیم🩷🩷🩷

ممنون از نظرت عزیزم.

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

با کلیت صحبتت موافقم که الان دیگه در نود درصد مواقع دخترا با خاواست خودشون ازدواج میکننن و خانواده دخالتی ندارن یعنی به زور شوهر نمیدن 

اما در مورد مورد اول که گفتی مادرت گفته یکم زود نبود واقعا حرفش به جا نبوده حالا چه زود بود چه نبود دختره ازدواج کرده و کاریش نمیشه کرد صد البته که رفتار دختره به شدت بی ادبانه بوده 

ممنون از نظرت عزیزم.

قربونت امیدوارم مفید بوده باشه 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

هر کسی از دیدگاه خودش نظر میده دلیل بر غلط بودنش نیست اونم دلایل خودشو داره فقط کافیه گوش بدیم نه اینکه سریع دنبال جواب دادن باشیم،شماهم حرص نخور یه چیزی میگن که حرف زده باشن

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
درسته بیشتر موارد خود دخترا میخوان من حتی چند مورد دیدم خانواده رو تهدید به فرار و خودکشی کردن

تهدید ب فرار ؟

من خودِ فرار هم دیدم توی ۱۵ سالگی

خانواده عاصی میشه  مجبور میشه اجازه ازدواج رو بده

منظورمن فقط همین دسته از دخترا بود

نمدونم چرا فک کردن طرفدار کودک همسری هستم

اینجا بلانسبت اکثریت،خل وضع هم داریمجدی نگیر اینجارو

کاربرهای خوبم داریم ک ازمن حمایت کردن و حق رو بمن دادن

این بنده خدا کنکوری بود  و کم‌سن و سال

از بقیه کاربرها دلم شکست

اینجا اکثرا سن پایین هستن از تاپیک هایی که تو فصل امتحانات زده شد باید متوجه شده باشی

ولی منم دیدم یکی از اشناهامون دختره ۱۶ ساله خانوادش اصلا حالا حالاها شوهرش نمیدادن ولی خود دختره خواست بازم خیلی پافشاری کردن که ندنش ولی مجبور شدن درنهایت 

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین