2777
2789
خواب یع علمه نه اینکه هر چی ببینی اتفاق بیفته

واسه من که اتفاق افتاد و از وقتی فهمیدم رسوا شد 

دیگه خواب خیانت  ندیدم 

خدایا تو بزرگی و مهربان.پناهم باش خدایا من جز تو و بچه هام کسیو ندارمااااا😔😔😔💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی خواب ها شیطانی هستن، خصوصا اینجور خوابا! هروقت همچین خوابی دیدی صدقه بده، اگر شیطانی باشه اثرشو روی تو از دست میده! اجازه نده روت اثر بذاره چون اگر شیطانی باشه ادامه دار میشه، من از وقتی به این خوابام محل نمیدم خییییییییییییییلی کمتر شده! قبلا خیلی زود به زود از این مدل خوابا میدیدم! 

ضمنا تعبیر خواب خیانت همسر معمولا خوبه!

شیطان یکی از روشهاش برای خراب کردن زنو شوهر پیش همدیگه همین خواب هاس

یادمه یبار شوهرم وقتی از خواب بیدار شد عصبی و کلافه بود و بهم محل نمیداد! اونم یه خواب بد درمورد من دیده بود

منم وقتی از این خوابا میدیدم با شوهرم چپ میشدم قبلا، او وقتی محل نمیذارم بهشون دیگه خوابهای بد در مورد شوهرم خیلی کمتر میبینم

هزار بار هم همچین خوابی دیدی محل نده، خدا اگر بخواد دستشو برات رو کنه راه های دیگه هم بلده

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم