2777
2789

ادم خیلی خوبیه مهربونه همچی واسمون میاره هیچی کم نمیزاره بهترین خونه بهترین ماشین بهترین وسایل از روزی که عقد کردیم رمز گوشیامونو یکی گذاشتیم و هنوزم همونه هرچیم بخوام واسم میخره طلا وسیله برقی همچییییی فقط اینروزا یچیزی فکرمو درگیر کرده چندماه پیش واسع یع خانمی کار کرد جوشکاری کار میکنه بعد این خانم شماره همسرمو پاک نکرد این خانم طلاق گرفتع و سه تا دختر دارع الان استوریای همو میبینن فقط به شوهرم میگم پاک کن شمارشو میگ چکارش دارم اینا شماره مشتریامن  من یه مدت پیش شماره رو پاک کردم و یکی رو بجاش نوشتم به اسم همون و استوریا پیش هم نمیوفتاد الان بعدچهار ماه دیدم زنه باز استوری همسرمو دیده گفتم عه این باز دیده گفت اره بنظرتون شماره ای ک پاک کردم چطور برگشته؟؟؟

خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استوری واتساپ؟

اره

خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘
چه مارمولکی هستی😂😂

نه زیاد بخدا مجبور بودم 

بابا خوب شاید واقعا مشتریشه 

بابا منم شماره مشتری هاشو داره و استوری هاشو نگاه میکنن دلیلی نیست که خیانت کنه

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

تو شماره رو پاک کردیاون خانم که پاک نکردهاگر میخوای نبینه چیزیو باید بلاک میکردی

قبول نمیکرد بلاک کنم 

بابا خوب شاید واقعا مشتریشه بابا منم شماره مشتری هاشو داره و استوری هاشو نگاه میکنن دلیلی نیست که خی ...

اره درسته ولی من حسم یجوریه دوسض ندارم

اره درسته ولی من حسم یجوریه دوسض ندارم

آها تو خوشت نمیاد 

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

متاسفمحس یه زن هیچوقت اشتباه نمیگه

نمبدونم واقعا شوهرم هیچ اتویی نمیده اصلا حتی چه استوریهای عاشقانه میزارع مبنویسه همسرم و اینکه ما دوتامون اینستام ندریم

تو شماره رو پاک کردیاون خانم که پاک نکردهاگر میخوای نبینه چیزیو باید بلاک میکردی

خب شماره رو ازگوشی همسرش پاک کرده یعنی دیگع جز مخاطبین همسرش نبوده که بخواد استوری رو نگاه کنه استوری فقط واسه مخاطبین می‌ره