2777
2789
عنوان

سفیدی مو ورنگ نکردن

597 بازدید | 69 پست

سلام رفقا من از۲۵ سالگی موهام شروع به سفیدشدن کرد ازبس رنگ کروم کلافه شدم موهام واقعا آسیب دید هردوهفته باید رنگ میکردم الان حدود ۳ماهه رنگ نکردم وموهام کلی توش نخ نخ سفید شده ووقتی موهاموبالامیزنم یاچپ میگیرم بیشتر دیده میشن جوگندمی ها ۳۳سالمه وتصمیم گرفتم دیگه رنگ نکنم بنظرتون باعث شلختگی یا بیحالی چهره میشه؟؟ اصلا بنظرتون تواین سن خوبه که جوگندمی بمونه؟؟

مردم این زمانه بره راباگرگ میخورند، گریه راباچوپان می کنند!!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان مد هست سنت هم كمه بنظرم قشنگه

بعضی دوروبری ها هی انرژی منفی میدن رومخن ولی واقعا خودم دوسشون دارم 

خوشبحالت من نمیتونم رنگ نکنم حس بدی پیدا میکنم نسبت به سفیدی موها

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
زن داداش منم موهاش جوگندمیه و رنگ نمیکنه ،خیلی خوشگله ،همه فک میکنن رنگه

چه خووب پوستم گندمیه خوب میشه پس؟؟

منم موهام توش سفیدی داره من 40 سالمه و راستش رنگ میکنم چون حس میکنم دپرس نشون میده چهره ادمو نمیدونم ...

بیشتر بعضی اطرافیان آدمو خسته میکنن اما توخیابون دیدم خداروشکر زیادشده یکم انگیزه گرفتم

من‌ از ۱۸ سالگی سفید شده الان نصف بیشتر موهام سفید کمتر دیده میشه میشه ولی رنگ نکردم همینجوری خوبه😁

ای جااان ایول به اعتمادبه نفست

خوشبحالت من نمیتونم رنگ نکنم حس بدی پیدا میکنم نسبت به سفیدی موها

منم تاپارسال بودم ولی دیگه خسته شدم ازرنگ هردوهفته درمیومدسفیدی واینکه تواینستا دیدم خیلی تبلیغ نچرالی مورنگ نکردن میگن گاهی اتومیکشمش بایه آرایش کم خوشم میادازش