2777
2789

سلام دوستان من یک سالی هست ارتودنسی کردم بعد چون فک پایینم جلو بود دکترا گفتن باید جراحی کنی ولی یه دکتری پیدا کردم گفت با کشیدن دندون و کش ارتودنسی  تا حدودی بهتر میشه منم قبول کردم و ۲ هفته پیش دو تا دندونمو کشیدم و کش انداختم ولی امروز صبح بیدار شدم فکم داره صدا میده و یکم درد مینکه  بعد امروز رفتم پیش یه جراح فک و صورت گفت چرا اینکارو کردی تا ۵ سال دیگه بخاطر این کش ها فکت ساییده میشه و دیگه غذا هم نمیتونی بخوری😭😭😭😭😭😭😭چه خاکی تو سرم بریزم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تف به دکترت منم ارتودنسی ناموفق داشتم دندونام لق با کنده کنده شده بازم نامرتب شد و دیگ نمیتونم کاری ...

وااااای حالا چیکار کنم ای کاش کاری نمیکردم کلا 😭😭😭😭

تف به دکترت منم ارتودنسی ناموفق داشتم دندونام لق با کنده کنده شده بازم نامرتب شد و دیگ نمیتونم کاری ...

یعنی چی 

منم الان ارتودنسی دارم 

یعنی چی لق شده؟

کنده کنده شده؟

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

کش چیه من ارتو کردم و کشیدم پونزده سال پیش ، سیم بست و ارتو کرد کش منظورت چیه نمی‌دونم کجا بسته متد ...

کش ارتودنسی تو اینترنت بزنی عکسش میاد از فک پایین میبندن به بالا 

نه عزیزم خیلی هارو دیدم این کارو کردن هیچ مشکلی هم براشون پیش نیومده برو پیش یه دکتر دیگه نظر اونم بشنو

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید