2777
2789

ریدن به زندگی دستاورد بزرگی بود بالاخره کار هر ادم عاقلی نیس

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر داری و بچه داری 🤣🤣

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

دانشگاه قبول شدم پزشکی روزانه

کلاس زمان مو تموم کرده بودم 

هنوز گواهینامه نگرفتم 

کاری هم جز درس خوندن بلد نیستم 

خاک بر سرم 

۱۹.۲۰ سالمه 

خوش باد روح آنکه به ما با کنایه گفت : گاهی به قدرِصبر بلا می دهد خدا♥️

دانشگاه میرفتم خیاطی وبافتنی هم بلدبودم آشپزی هم میکردم متاهلم بودم

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

۳ سال ورزش زومبا رو ادامه دادم 

کلاس شیرینی پزی و دسر و کیک و سفره ارایی و تاج کریستالی و اینا درست میکردم 

دیگه دانشجو ک بودم فقط درس فرصت نداشتم برای تفریح و یادگیری متفرقه 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بیست سالگیم داشتم کار میکردم

دستاوردام الان تو ۲۳ سالگیم جوانه زده

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

فرهنگیان قبول شدمهمین

اینی که تو بهش می گی همین ارزو خیلی هاس

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست