بچه ها من رفتم ثبت نام کنکور گفتن همین برای کنکور اردیبهشت تیر کافیه بعدش فهمیدم کافی نت بیشعور اشنباه کرده زمان ثبت نام کنکور گذشت الان رتبه اردیلهشتم اومده میخوام ببینم با همین کنکور تیر میتونم دانشگاه خوب برم یا چون تیر نمیتونم کنکور بدم اینم میپره رتبه ام خیلی خوب شده
اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️
یعنی تیر ثبت نام نکردم میشه من فکر کردم کافی نتی ثبت نام کرده
نه ربطی بهم ندارن نتیجه هر کدوم بهتر بشه اونو حساب میکنن
اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️
نه ربطی بهم ندارن نتیجه هر کدوم بهتر بشه اونو حساب میکنن
شما میگی نتیجه هرکدوم بهتر شه مشکل منم اینه کافی نت عوضی فقط اردیبهشت منو سبت نام کرد پول اردیبهشت نیر گرفت فقط برتی ماه اردیبهشت زد بماند چند روز بهد جمع کرده کرده رفته ولی من الان نمیتونم تیر کنکور بدم وای برمن که نفهمیدم دارم دیوانه میشم یعنی میشه با کنکور اردیبهشت دانشگاه برم؟
شما میگی نتیجه هرکدوم بهتر شه مشکل منم اینه کافی نت عوضی فقط اردیبهشت منو سبت نام کرد پول اردیبهشت ن ...
متوجهم ولی کاریه که شده
الان اگه تراز اردیبهشتت خوب شده دیگه نکرانیت برا چیه با همون میری دانشگاه دیگه