2777
2789

به تاپیک داستان یاسمن و علی 

دقیقا تاپیک قبل مراجعه کنید .

ممنون میشم با لایک و پست کمک کنید قصه ی من دیده بشه ....🙏🥰

سلام عزیزم داستانتون زیباست ولی بایک یادوپارتفکرنکنم خیلی دیده بشه چون نمیره جزءپربازدیدا وخیلیااصلامتوجه پارتای جدیدنمیشن یااینکه باخواندن یه پارت کلافراموش میکنن روزای دیگه دنبال کنن ادامه داستان رو

نظرمن اینه کلاداستان کامل کنیدبعدهمه پارتاروبذاریداینطورتاچندروزجزءپربازدیداست وهمه میخونن واینکه داستانتون همیشه میمونه داخل سایت هرکس بعداهم بخوادمیتونه بخونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرمن اینه کلاداستان کامل کنیدبعدهمه پارتاروبذاریداینطورتاچندروزجزءپربازدیداست وهمه میخونن واینکه دا ...

دوست عزیزم متشکرم از همفکری و نظرات خوبتون 

داستان تقریبا کامله .فقط دارم ادیت می زنم .

اگر برسم همینکارو انجام میدم عزیزم 

متشکرم  از لطف و توجهتون 

نظرمن اینه کلاداستان کامل کنیدبعدهمه پارتاروبذاریداینطورتاچندروزجزءپربازدیداست وهمه میخونن واینکه دا ...

گلم این کلی گذاشتن داستان هیچی ام که نداشته باشه بهم آرامش داد.

سپاس از همراهی و پیشنهاداتتون🥰