2777
2789
عنوان

من گند زدم به کل زندگیم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 53 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سال دومته میتونی بخونی سال بعد ایشالا چ کاریه میخوای انجام بدی تهش چی میشه

عزیزم میگم مادرم و پدرم همه فک میکنن امسال پزشکی میارم 🥺 ولی ترازم ۲ هزاره یعنی صفر

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺

ببین از ۵ دقیقه شروع کن به درس خوندن تا آخر هفته روزی یه دقیقه بهش اضافه کن فقط یک هفته امتحان کن

فایده نداره عزیزم من همه رپش هارو امتحان کردم از اپل اینجوری نبودم من راه نمایی شاگرد اول بودم برا همین مادر پدرم فک میکنن حتما قبولی میارم اما از دبیرستان که مجازی شد دیگه پدرمادرم هیچوقت نیومدن مدرسه ، منم هی به دروغ معدل و نمرات بالا میگفتم بهشون و انقدر پشت گوش انداختم‌تا الان مغزم به درس کشش نداره همه راه هارو امتحان کردم همه رو اصلا تمرکز ندارم اصلااا به همه چی تمایل دارم جز درسای مدرسه

عزیزم میگم مادرم و پدرم همه فک میکنن امسال پزشکی میارم 🥺 ولی ترازم ۲ هزاره یعنی صفر

خب راستشو بگو ک نشده ایشالا سال بعد

کارنامه الکی نشون بدی بری از پیششون نمیگن کی درست تموم میشه یدونه عکس نمیخوان بهشون بفرستی بت سر نمیزنن یه تصمیمی میگیری فکر کن بهترین کار اینه بمونی سال بعد یا آزاد بری اصن

خب برو دانشگاه آزاد؟منم امسال میرم دانشگاه آزاددیگه توان کنکور رو ندارم

الان بین پیاما گفتم ، مامان بابام و کل فامیل فک میکنن پزشکی میارم خودمم از رشته بدون کنکور خوشم نمیاد اما تلاشی ندارم خودمم میدونم احمقم نمیدونم اینجا دنبال چی میگردم که تاپیک زدم فقط میدونم نمیخوام صبحو ببینم