این وسط میشه دعا کنید خانوادم نفهمن کارنامه فیک نشونشون میدم خواهش میکنم 😭😭 ابروم میره
بچه ها یه دختری بود ۵ سال پشت کنکور بود بعد اینارو برا مشاورش تعریف کرده بود گفت من این سالا درس نمیخوندم دقیقا وضعیتش مثل من بود اخرش به دروغ به خانواده گفت قبول شده و رفت یه شهر دیگه خوابگاه خصوصی گرفت و وانمود میکرد قبول شده 😭😭😭 یعنی سرنوشت منم داره مثل اون میشه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
فرار کردن از واقعیت چیزی رو حل نمیکنهحیف نیست از شرایطی که داری استفاده نمیکنیمن خودم تو شرایط سختی ...
من واقعا میخوام ، ولی نمیتونم شروع کنم ، هیچکس متوجه منظورم نیست که دقیقا تو چه حالتی ام ، چون واقعا غیر ممکنه ، فضای خونه ارومه هر کلاسی بخوام هست هر مشاوری میخواستم میتپنستم بگیرم هر منبعی خواستم برام گرفتن ازمون ثبت نامم کردن کلاسای سالیانه و نکته تست ثبته نامم کردن اما من همشش اهمال کاری کردم و اخرش شد این ...
من واقعا میخوام ، ولی نمیتونم شروع کنم ، هیچکس متوجه منظورم نیست که دقیقا تو چه حالتی ام ، چون واقع ...
میفهمم چی میگی اما دروغ چیزی رو حل نمیکنه،الان میگی جواب فامیلو چی بدم بعدا میگی چه جوری سرمو بالا بگیرم با این دروغایی که گفتم پس خیلی شرایطتت بهتر نمیشه همون بشینی درس بخونی بهتره