2777
2789
عنوان

سقط جنین

248 بازدید | 14 پست

خانوما فرزند عزیزم در هشت هفته قلبش وایستاده اما هنوز از بدنم دفع نشده. اگر تا یکی دو روز آینده دفع نشه باید برم بیمارستان بستری بشم. راهکار خونگی اگر خودتون امتحان کردید که خطرناک نباشه و بقایای جنین تو رحم نمونه بهم بگید انجام بدم تا زودتر دفع شه و عفونی نشه. لطفا فقط اگر مطمئنید به روش نظر بدید

راهکار خونگی خب مطمعن نیست

من دکترم برام مترژن تجویز کرد ک خوب بود

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکترم هیچی برام ننوشت. تو اتاق عمل بود

خب یه دکتر دیگه برو 

بستگی ب بقایات داره 

اول از سایتوتک شروع میکنن بعدش مترژن برامن بااونا دفع شد

در کنارش پیاده روی تند 

دمنوش بابونه و دمنوش پونه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

با قرص درد و خونریزیتون در چه حد بود؟

زیاد تا ۴۰ روز زیاد میومد

وااای. چقدر سخت بوده برات😞

اره ولی نگران نباش عزیزم از پس هر سختی اسونیست ان شاالله ب امید خدا ۴ روز دیگه پسرم بدنیا میاد ان شالله روزی شما

عزیزم انشاالله سالم باشه

ممنونم