2777
2789

خودم باز راه اندازی رو زدم قبلشم آپدیت کردم الان دو روزه همش خاموش روشن میشه هیچ برنامه ای باز نمیکنه تا بزنی رو برنامه خاموش میشه

همین یک گوشی تو خونمون سالم بود که از دست رفت توروخدا بگید چیکار کنم الان با گوشی خواهرم

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

🔹 ریستارت اجباری: دکمه پاور و افزایش صدا رو ۱۰ تا ۱۵ ثانیه نگه دار تا لوگوی گوشی نمایش داده بشه، بعد منتظر بمون تا گوشی راه‌اندازی بشه. 

🔹 حالت ریکاوری (Recovery Mode): دکمه افزایش صدا + پاور رو نگه دار تا لوگوی Mi ظاهر بشه، بعد از منوی ریکاوری گزینه Reboot رو انتخاب کن. 

🔹 حالت امن (Safe Mode): گوشی رو در حالت Safe Mode بوت کن تا ببینی مشکل از یه برنامه خاصه یا نه. برای این کار دکمه روشن/خاموش + افزایش صدا رو نگه دار تا منوی اصلی نمایش داده بشه، بعد Safe Mode رو انتخاب کن.

🔹 بازگشت به نسخه قبلی: اگر مشکل بعد از آپدیت شروع شده، شاید برگشتن به نسخه قبلی بتونه کمک کنه. 

🔹 Fast Boot: دکمه کاهش صدا + پاور رو نگه دار تا صفحه FastBoot نمایش داده بشه، بعد دکمه پاور رو ۱۰ ثانیه نگه دار تا گوشی روشن بشه. 

🔹 گرم کردن پشت گوشی: یه سشوار رو چند ثانیه پشت گوشی بگیر تا باتری گرم بشه، گاهی این روش جواب میده! 😅

اگه هیچ‌کدوم جواب نداد، شاید نیاز باشه گوشی رو به یه مرکز تعمیر معتبر ببری. امیدوارم زودتر حل بشه! 🙏💙

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

🔹 ریستارت اجباری: دکمه پاور و افزایش صدا رو ۱۰ تا ۱۵ ثانیه نگه دار تا لوگوی گوشی نمایش داده بشه، بع ...

مرسی تا الان چندبار فست بوت کردم که رو همون حاات مونده و دکمه پاورم با صدا نگه داشتم خاموش شد دوباره روشنش کردم همینجوری بود

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی تا الان چندبار فست بوت کردم که رو همون حاات مونده و دکمه پاورم با صدا نگه داشتم خاموش شد دوباره ...

🔹 استفاده از کامپیوتر برای خروج از فست بوت: ۱. برنامه ReiBoot for Android رو روی کامپیوتر نصب کن. ۲. گوشی رو با کابل USB به کامپیوتر وصل کن. ۳. داخل برنامه گزینه One-Click to Exit Fastboot Mode رو بزن تا گوشی از این حالت خارج بشه.

🔹 استفاده از Mi Flash Tool: ۱. آخرین نسخه Mi Flash Tool رو از سایت رسمی شیائومی دانلود کن. ۲. گوشی رو به حالت فست بوت ببر و با استفاده از این ابزار، سیستم عامل رو دوباره نصب کن.

🔹 استفاده از ADB و Fastboot: ۱. گوشی رو به کامپیوتر وصل کن. ۲. در Command Prompt یا Terminal دستور زیر رو وارد کن:

این دستور گوشی رو ری‌استارت می‌کنه و از حالت فست بوت خارج میشه.

🔹 بردن گوشی به حالت ریکاوری: ۱. گوشی رو خاموش کن. ۲. دکمه پاور + افزایش صدا رو نگه دار تا وارد Recovery Mode بشی. ۳. گزینه Reboot system رو انتخاب کن تا گوشی به حالت عادی برگرده.

اگه هیچ‌کدوم جواب نداد، ممکنه گوشی نیاز به بررسی سخت‌افزاری داشته باشه. امیدوارم زودتر حل بشه! 🙏💙

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

عشقم این هایی رو که میگم رو من خودم نمیگم دارم برات کمک میگیرم از هوش مصنوعی ولی امیدوارم کمک کنه

خیلی ممنون عزیزم