2777
2789

داشتم گریه میکردم حس میکنم مادرخوبی نیستم براشون. شوهرمم عین خیالش نیس .خیلی خسته ام.هم خودم مریضم هم پسرم .نمیدونم چیکارکنم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۹ سال اولیبیست روز دومیخودمم چهل سال😅😅😅

زنده باشید انشالله خودمون سالم باشیم بتونیم مواظبت کنیم ازشون طوری نیست حالا ادم خسته میشع غر میزنه یه روز مریض بودم بچه هام گرسنه بودن نمیتونستم بلندشم غذا درست کنم چقدر دلم سوخت براشون 

داشتم گریه میکردم حس میکنم مادرخوبی نیستم براشون. شوهرمم عین خیالش نیس .خیلی خسته ام.هم خودم مریضم ه ...

شوهر منم انگار مثل بچه ها پستونی از دهنشونـنمیشه بگیری گوشی رو از دستش نمیشع بگیری

شوهر منم انگار مثل بچه ها پستونی از دهنشونـنمیشه بگیری گوشی رو از دستش نمیشع بگیری

من واقعا کم آوردم خیلی . میگم  

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

واقعا ادم خسته شده

دارم از بس حرص میخورم از دستش دیونه شدم خودمم ....خجالت میکشم فحش میده پرخاشگری میکنه البته فقط ت خونه برای ما بیرون اصلا

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

زنده باشید انشالله خودمون سالم باشیم بتونیم مواظبت کنیم ازشون طوری نیست حالا ادم خسته میشع غر میزنه ...

مممنونم عزیزم 

الهی آمین 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️