2777
2789

با امروز شده یک هفته اونقدری یهو سرد شد که دیگه احساسی نسبت بهش ندارم.حتی ناراحت نیستم که چرا مثل قبل نیستیم،قبلا براش میمیردم ولی الان.....نمیدونم چیشد که اینطور شد ولی دیگه کار از کار گذشت منی که حتی توی تنهاییامم تصورش میکردم الاان دیگه برام یه آدم عادی شده🙂به گذشته فکر میکنم دلم میسوزه واسه وقتایی که بغلش میکردم، دلم میسوزه واسه آخرین روز که اونقدر بغلش کردم ....باهاش خیلی حالم خوب بود،تازه میخواستم بهش پیشنهاد بدم اما نشد که بشه....دوستم داشت اما دیگه اونم دوستم نداره نمیدونم از کی چی شنیده یا چیشده حتی بهش گفتم چیشده بهونه آورد میدونم که دورغ گفته اما دیگه روانم حوصله اینو نداره منت بکشه،سردی باعث میشه قلبی که اینقدر عاشق هست رو تبدیل به سنگ کنه و خوش‌حالم ازین بابت که دیگه کسی رو دوست ندارم.

چیکوی مامان،من همیشه به یادت میمونم پسر قند عسلم🙂:)ببخشید که نتونستم برات مامان خوبی باشم.خیلی دوستت دارما🐣🫂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا حالا چیزی ب اسم رابطه کوکائین شنیدی ادما ک دچار این اختلالن ائل میان جلو محبت میکنن خودشون ادم خوبی نشون میدن طرف ک وابسته شد شروع میکنن ب فاصله گرفتن دوباره برمیگردن دوباره گرم دوباره فاصله این استرس و ارامش یاعث ترشح دوپامین ت مغز قربانی میشه واسه همین طرف4سال تو رابطس و در نمیاد چون گیر کرده فرقی با یه معتاد نداره این روابط اعتماد بنفس و عزت نفس میگیره از قربانی

افرین ک ارزش خودت دونستی افرین ک ب خودت اهمیت دادی ت یه ادم کامل هستی برای یک ادم سالم ن یک ادم کوکائینی..کتاب بخون دوره خودسازی شرکت کن ورزش کن ک دوباره نری سراغ کوکائین

تا حالا چیزی ب اسم رابطه کوکائین شنیدی ادما ک دچار این اختلالن ائل میان جلو محبت میکنن خودشون ادم خو ...

دقیقا پا فقط دوست ساده بودیم اما همو دوست داشتیم مطمئن بودم اگه بهش پیشنهاد بدم قبول میکرد اما تو این مدتی که فقط دوست بودیم یهو فاصله میگرف یهو نزدیک مییشد و منن حر ذوق که دوباره اکی شدیم اما راستش دیگه حوصله این کارارو ندارم

چیکوی مامان،من همیشه به یادت میمونم پسر قند عسلم🙂:)ببخشید که نتونستم برات مامان خوبی باشم.خیلی دوستت دارما🐣🫂

افرین ک ارزش خودت دونستی افرین ک ب خودت اهمیت دادی ت یه ادم کامل هستی برای یک ادم سالم ن یک ادم کوکا ...

🥲🥲🥲من دیگه اشکهام رو ریختم حتی همین چن شب پیش داشتم پیام‌پیاماشو میخوندم وگریه میکردم اما دیگه تمومه.

منم امروز کات کردمهمه آرزوهام دود شد رفت رو هوا

🤦🏻‍♀️😢😢😢😢😢

دقیقا پا فقط دوست ساده بودیم اما همو دوست داشتیم مطمئن بودم اگه بهش پیشنهاد بدم قبول میکرد اما تو ای ...

اینقدر وحشتناک برای قربانی اون ادم لذت میبره از رنج دادن..جای پیش میره ک طرف خیانت میکنه و میاد جوری رفتار میکنه ک ت مقصر خیانت اون باشی یه اختلال وحشتناکی باعث میشه قربانی مث اون بشه قربانی همیشه دم در باشه ت رابطه ها دیگش عاشق نشه و... خداروشکر کن ک رابطه شکل نداری باهاش وگرنه معلوم نبود چی سرت میومد