2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول نصبش کن، بعدشم با کد ملی و رمز وارد شو. تو پنلش بخش به بخش مشخصه، هر کاری بخوای بکنی مثل درخواست ...

خداخیرت بده میشه منم راهنمایی کنی چرا گواهینامه مهارت زده چند روزه در حال صدور اوکی نمیشه ؟بعد که گواهینامه رو گرفتم باید فیلم اموزشی ببینم؟

الان کدوم رو باید بزنم میگه برای اینکه ثبت نام کنی اول باید کلاس ها رو ببینی بعد گواهی مهارت بگیری ...

عزیزم شما تونسخی ثبت نام کنی؟اول باید کد ملی نشونی اینارو بزنی بعد گواهینامه مهارت کسب کنی و بعد فیلم اموزشی ببینی؟من الان نشونی کدملی دادم نوشته در حال صدور

عزیزم شما تونسخی ثبت نام کنی؟اول باید کد ملی نشونی اینارو بزنی بعد گواهینامه مهارت کسب کنی و بعد فیل ...

نه عزیزم ی سری چیزا میخواد

آدرس و عکس کد ملی و شماره شناسنامه....

اول نصبش کن، بعدشم با کد ملی و رمز وارد شو. تو پنلش بخش به بخش مشخصه، هر کاری بخوای بکنی مثل درخواست ...

سلام میسه کمک کنی منم نصب کنم یکماهه نمیتونم

تیکر دوسالگی پسرمه

این چی هست اصلا 

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
را بیشتر کار کنی آره

ببین من گواینامه ام صادر شد بعد یه اپی برام باز شد به اسم پازلی درسته؟برا شمام همینه؟

شما توش چیکارمیکنید؟

من میخوام کارای کافی نتی انجام بدم نوشته ۷ روز اول رایگان بعد باید ۴ ملیون خورده ای پرداخت بکنی

خب ایا اصلا فایده داره 

میشه راهنمایی کنی خیلی خیلی ازت ممنوتم

اول استعلام زده

جوابش کی میاد؟

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏