2777
2789
عنوان

مشکل زنانه

81 بازدید | 6 پست

سلام خانما وقتتون بخیر . چند وقته یه سری دون دونی روی واژنم در اومده که یه کوچولو از پوستم برجسته ترن.تعدادشون داره زیاد میشه .بنظرتون از چی میتونه باشه ؟.کسی تجربه مشابهی نداشته ؟؟ممکنه از عفونت باشه یا استفاده از ژیلت؟.یا مشکل جدی تری هستند ؟؟

دکتر هم رفتم ازمایش هم دادم ولی جوابش اماده نشده .میخوام ببینم شما تجربه ای نداشتید تو این زمینه؟؟

من ی مدت از موبر و نوره استفادت میکردم حساسیت نشون دادم و کل بدنم ریخت بیرون

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ژلت استفاده نکن پوست تیره میکنه...

از کرم موبر آلاورا سی گل استفاده کن عالیه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
ژلت استفاده نکن پوست تیره میکنه...از کرم موبر آلاورا سی گل استفاده کن عالیه

اره خود دکتر هم گفت اصلا ژیلت نکشی فعلا .گفت مشکوک به زگیلن در صورتی که من هیچ رابطه ای بجز شوهرم نداشتم .همسرم هم ضایعه نداره اصلا