بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من با همسرم دوسال دوست بودیم اولین چیزی که باعث شد من عاشقش بشم میزان توجهش به من بود همش دنبال خوشحال کردنم بود 😂بعد یه قضیه ای پش اومد که من کات کردم بعدش متوجه شدم چقدر دوسش دارم و نمیتونم بدون اون بعدش بهم بگرشتیمو و دوباره اومد خاستگاریم 😂😂
خدایا💙 قصه وکالت را زیاد شنیده ام اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ... توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙
《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دستهایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم
باهم دوستیم ولی ....بشدت باشخصیت بشدت مودب بشدت صبور بشدت دست ودلباز وبشدت منطقی
ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊♀️🏋♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩⚕️