2777
2789
عنوان

بچه ها یعنی یه نفر هم نیست کنکور فرهنگیان داده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 27 پست

⚠️ آغاز انتخاب رشته دانشگاه فرهنگیان از هفته آینده

🔹تعداد کل داوطلبان متقاضی دانشگاه فرهنگیان : ۴٨٠.٠٠٠ داوطلب

🔹شروط لازم برای انتخاب رشته دانشگاه فرهنگیان:

1️⃣کسب حداقل تراز ۵٠٠٠ از دفترچه سراسری

3️⃣کسب حداقل تراز ۵٠٠٠ از دفترچه فرهنگیان

3️⃣داشتن حداکثر سن ٢۴ سال

🔹به محض انتشار دفترچه آن‌را در کانال قرار خواهیم داد.

خب که چییییی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس یعنی تراز تا ۵۰۰۰ واسه کنکور سراسری اوکیهبقیه اش میشه تاثیر نهایی ها و دروس فرهنگیان درسته؟

جمع درسای رشته ات(تاثیر ۶۰ درصد) و دو درس فرهنگیان(تاثیر ۴۰درصد) باید ترازش بشه ۵۰۰۰ حداقل

ولی تراز ۵۰۰۰ رو کسب کردن ب معنای دعوت شدن ب مصاحبه نیست.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

آها متوجه شدم، الان واسه فیزیک و زیست و .. که میگید،سوالاشو همراه با دفترچه هوش و سوالات دینی میدن ی ...

شما رشته‌ی تجربی باشه سر جلسه که بری ۳ تا دفترچه برای درسای تجربی میدن ، یدونه هم آخر سر برای دو درس فرهنگیان

تراز سه تا دفترچه اول رو با هم میدن ، تراز دفترچه فرهنگیان رو جدا

بعد با توجه به تاثیر ۶۰ و ۴۰ درصدیشون یه تراز کل میدن که با اون دعوت میشی مصاحبه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

دروس تخصصی برای دعوت مصاحبه ۶۰ درصد تاثیر داره

برای قبولی نهایی(بعد مصاحبه) ۱۵ درصد تاثیر داره

شما رشته‌ی تجربی باشه سر جلسه که بری ۳ تا دفترچه برای درسای تجربی میدن ، یدونه هم آخر سر برای دو درس ...

ممنونم واقعا

خیلی کمکم کردید🤍

نام کاربری بنده ابهت دارد، لطفا موقع خواندن آن ادای احترام کنید

آها متوجه شدم، الان واسه فیزیک و زیست و .. که میگید،سوالاشو همراه با دفترچه هوش و سوالات دینی میدن ی ...

نه تا ۱۱ونیم دفترچه زیست و .....

تا ۱۲ونیم یه دفترچه جدا برا هوشو دینی 

و ترازاشون جداست مثلا مینویسه تراز فرهنگیان ۷۰۰۰،اختصاصی کنکور۶۵۰۰،تراز سوابق ۷۵۰۰ تراز کلی که مهمه مثلا ۷۸۰۰ 

همشون مهمن 

و اختصاصی فرهنگیان منظور هوشو دینیه

نه تا ۱۱ونیم دفترچه زیست و .....تا ۱۲ونیم یه دفترچه جدا برا هوشو دینی و ترازاشون جداست مثلا مینویسه ...

ممنونم ازت🤍

نام کاربری بنده ابهت دارد، لطفا موقع خواندن آن ادای احترام کنید