2777
2789
عنوان

به خاطر پول میخام

204 بازدید | 7 پست

6 ماهه زمستون برم یه روستا طرحم رو که نمیتونم برگردم خونه البته حقوقم رو میدم خونواده 

اکه برم میتونیم وسیله های خونمون رو عوض کنیم و یکن نگرانی خانواده ام از جهت مالی کم میشه منم اونجا درس میخونم اردیبهشت یه امتحان مهم دارم 

اما بدیش اینه من خیلییی مامانم رو دوست دارم اونم همینطور احساس میکنم دوریم براش سخته آخه چند ماه نبودم تازه تو اون چندماه هرهفته میومدم اما همیشه ناراحت و نگران بود تازه مهر سال بعد کلا میرم یه شهر دیکه برا ادامه تحصیل و کلا تا 4 سال نیستم😔😔

خوب دیگه این وابستگی جلوی پیشرفت خودت وخانوادت را از لحاظ مالی میگیره یا باید اینو انتخاب کنی یا خانوادت

درسته نگرانی اونا هم بجا هست.ولی اگر مراقب خودت باشی مثل خیلی خانمای دیگه میتونی پیشرفت کنی ومستقل باشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.