قدم حدود ۱۷۰ هست و وزنم ۶۱ کیلو،قبلا ۶۵ بودم الان هرکس میبینتم میگه چقد لاغر شدی،و اینم بگم صورتم پر تر از بدنمه....میخوام فقط بدنم پر تر بشه چیکار کنم؟صورتم چاق بشه خیلی زشت میشه
جدید نیستم ۳ تا کاربریم تعلیق شد یکیم رمزشو فراموش کردم متنفرم ازونایی که تو تایپیکا میگن دغدغتو دوست داشتم خب درررد حناق زنیکه بتوچه آخه بچسب به دغدغه خودت😐
تو یک زنی ^_^..!زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن
جدید نیستم ۳ تا کاربریم تعلیق شد یکیم رمزشو فراموش کردم متنفرم ازونایی که تو تایپیکا میگن دغدغتو دوست داشتم خب درررد حناق زنیکه بتوچه آخه بچسب به دغدغه خودت😐
نههههه خوبی اندازه تو آرزومه من 170 قدمه و 75 وزنم میخوام 10 کیلو کم کنم تو رژیمم😭😭
من خودمم از وضعیت فعلی راضیم،شکمم تخته ینی حس میکنم چربی اضافه ای ندارم😂🤲ولی میخوام پاهام پر تر بشه...اتفاقا ۷۵ هم خوبه که من یکی از دوستام قدش۱۷۰عه وزنش ۷۲ ماشالا خیلی خوش اندامه(ینی هممون چشمون ب باسنشه وقتی راه میره😂😂)
وای قدت خیلی خوبه،من الان که دانشگاه میرم بعضی موقعا میگم کاش قدم حدود ۱۶۰ بود،اینکه هم قد یا بلندتر از پسرا بنظر برسی یکم خوب نیس😂عالیه واقعا،دختر باید همونجوری باشه❤️
میخوام یکم پایین تنه پر تر بشه،الان فرمش خوبه چون فیتنس میرفتم فقط چربی اضافه حذف شده،تمرینی چیزی م ...
تو یوتیوب برای حجم گیری باسن تمرین هست
رقص ایرانی و عربیم فک کنم کمک کنه مخصوصا ایرانی که قر توش زیاده
عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن
تو یوتیوب برای حجم گیری باسن تمرین هست رقص ایرانی و عربیم فک کنم کمک کنه مخصوصا ایرانی که قر توش زیا ...
براش بزن hip dip exercise
وای قدت خیلی خوبه،من الان که دانشگاه میرم بعضی موقعا میگم کاش قدم حدود ۱۶۰ بود،اینکه هم قد یا بلندتر ...
نههه خیلی کوتاهم همه بم میگن کوتوله🥲😂