2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک مرگ دردناک هم خوابگاهی

351 بازدید | 2 پست

کاربرهای گرامی ، اینکه بخوام ازین بگم ک همه کسایی ک خودکشی کردن پشیمون شدن چیزی بدیهی و واضح هست ؛ نویسنده خوبی هم نیستم پس مستقیم میرم سر اصل مطلب

دوستان عزیز همه ما حداقل ۱بار فکر خودکشی رو داشتیم سوای از افسردگی یا شرایط سخت به این فکر کردیم که اگه نباشیم چی میشه؟ من بهتون میگم هیچی!هیچ اتفاقی نمی‌افته؛ شاید بگید چقدر بی‌رحمانه ست اما نیست؛ قانون و رویه دنیا همینه که دنیا بدون یا با حضور ما ادامه پیدا میکنه پس خواهشا سر همچین موضوعی یا برای اینکه خشم تون از بقیه رو سر خودتون خالی کنید یا به بقیه حس گناه بدید دست به همچین کار احمقانه ای نزنید چنتا نکته رو در نظر بگیرید:

۱.قبل ازینکه به نقطه جوش برسید به فکر احساساتتون باشید؛ احساسات رو جدی بگیرید و براش کاری کنید؛ استفاده از یه درمانگر خبره میتونه بشدت مفید باشه، نوشتن احساسات ،در میون گذاشتن با فرد معتمد و...

۲.سعی کنید بعد شرایط سخت به خودتون یه مقدار استراحت و تفریح بدید و زیر فشار زندگی خودتونو له نکنید، حتی اگه لازمه یه مدت از اخبار ، گوشی اینا دوری کنید ، استراحت میتونه یه پیاده روی کوتاه باشه

۳.گاهی واقعا بدن ما تو شرایط با ثباتی نیست و نیازه که به فکر باشیم؛ مثل عدم تعادل اخلاط بدن، بهم خوردن مزاجی، افسردگی ، تروماهای درمان نشده و...

۴.هیچوقت هیچوقت تو شرایط هیجانی خیلی بالا هیچ کاری نکنید هیچ تصمیمی نگیرید؛ حتی شادی زیاد چون ناپایداره

۵.هر موقع این افکار به ذهنتون رسید به این فکر کنید که بزرگی مشکل الان شما اندازه واقعی اون نیست و چند سال دیگه شاید این روزگار رو یادتونم نیاد

۶.خانواده شما دوستان و نزدیکان شما قطعا شمارو دوست دارن و اگه توجهشون بهتون کم شده شاید بهتر باشه مستقیم باهاشون حرف بزنید و احتمالا اصلا حواسشون نیست که شما چه حس بدی دارید ازین مسئله 

۷.هیچ مسئله ای اعم از کنکور، شغل، شکست عشقی، اخراج از کار ، بی پولی  و..ارزش اینو نداره که شما به جون خودتون اسیب بزنید 

۸.اون دنیا هم که خودتون استادید و میدونید چطوریه برا ی فردی ک مرتکب قتل نفس شده ای چه بسا اقدام ماهم همین حکم رو داشته باشه و ارجاعتون میدم به برنامه زندگی پس از زندگی 

اون دنیا ادامه همین دنیاست فکر نکنید بااین کار مشکلات تموم میشن و درآخر بسنده میکنم به جمله یکی از کاربران که برای یه حفره ۱در ۲ عجله نکنید

خدا به موقعش مارو میبره

لایک نکن خواهر من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.