2777
2789

میخوام تابستون دهم رو جمع بندی کنم برای کنکور کدوم کتاب تست خوبه برای کنکور رشته تجربی ؟

و اینکه بنظرتون تمرکز ام روی دهم باشه یا یازدهم هم پیشخوانی کنم ؟😇

هردوش لازمه 

کتاب تستم بستگی به سطحت داره 

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

برو یازدهم بعدا وقت هست برای جمع بندی 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا جمع بندی دهم اولویت داره 

شما برای خوندن یازدهم یکسال وقت داری

کتاب هم باتوجه به سطحت باید انتخاب کنی 

اما به طور کلی خیلی سبز، گاج و مهروماه کتاب های خوبی دارن

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

پیشخوانی رو توروقران بریز دور 

خواهش میکنم ازت ، فقط وقتت رو تلف میکنی

دهم رو جمع کن قشنگ خلاصه نویسی هم بکن

اگه سطحت بالاست :

زیست  iq و نشرالگو

ریاضی iq یا مهر و ماه

فیزیک نشر الگو یا میکرونقره ای

شیمی iq یا بهمن بازرگان

اونایی که اول گفتم برای هر درس سطحشون عالیه ولی دومیا یکم آسون ترن

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

من که به چیزی که میخواستم نرسیدم و پشت کنکوری شدم🥲

تو به حرفم گوش بده که بعدا نخوای حسرت بخوری

از این کتابایی که بهت معرفی کردم هر مبحثش رو که تست زده بودم تونستم کنکورشم جواب بدم

سطح ام متوسطه

بنظر من خیلی سبز پایین ترین سطح رو داره 

مهرو ماه یا نشر الگو میتونه خوب باشه یا فصل ازمون 

هرکدوم نقطه قوت و نقطه ضعف خودشو داره تحقیق کن ببین کدوم برات مناسبه

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

پیشخوانی رو توروقران بریز دور خواهش میکنم ازت ، فقط وقتت رو تلف میکنیدهم رو جمع کن قشنگ خلاصه نویسی ...

تابستون بنظرت چندساعت بخونم خوبه که خسته هم نشم ؟🥲

بعد اینکه من سطح ام متوسط هست این کتاب ها برام خوبه ؟

تابستون بنظرت چندساعت بخونم خوبه که خسته هم نشم ؟🥲بعد اینکه من سطح ام متوسط هست این کتاب ها برام خو ...

متوسط یعنی معدلت چنده ؟ اگه تو مدرسه معدلت 19 هست اونایی که اول نوشتم رو بخون مثلا زیست  iq

اگه در حد 17 18 هستی اون کتابایی که بعدش گفتمو بخون 

مثلا زیست نشرالگو

تابستون در حد 7 ساعت خوبه

البته بستگی به سرعت خودت داره

در حدی بخون که بتونی اخر تابستون حداقل برای هر درس یه منبع رو تست زده باشی