2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون نمونه دولتیه ؟؟

میرسم به همه آرزوهام...🦋                                                           با افتخار تورکم🌱                                                                                  ❤پرسپولیسی دوآتیشه❤                                                  🍀درس و آرزوهام همه زندگی منن🍀

اره

معدل واس قبولی چندان تاثیر گذار نیست مهم آزمونشه

ولی اگ قبول شدی معدل ترم دوم هشتم و ترم اول و دوم نهم بالای ۱۹ نباشن ثبت نام نمیکنن

میرسم به همه آرزوهام...🦋                                                           با افتخار تورکم🌱                                                                                  ❤پرسپولیسی دوآتیشه❤                                                  🍀درس و آرزوهام همه زندگی منن🍀

معدل واس قبولی چندان تاثیر گذار نیست مهم آزمونشهولی اگ قبول شدی معدل ترم دوم هشتم و ترم اول و دوم نه ...

اخه میگن پنجاه درصد معدل کل تاثیر داره داخل آزمون خیلی استرس گرفتم😭

اخه میگن پنجاه درصد معدل کل تاثیر داره داخل آزمون خیلی استرس گرفتم😭

تاثیر داره بی تاثیرم نیس ولی مهم آزمونشه خیلی مهمه اون

من خودم نهم ترم دوم با ۲۰ پاس شدم ولی تو کارنامه قبولیم تو نمونه ۱۷ زده بودن ولی آزمونو خوب داده بودم اولویت اول با همون معدل اشتباهی هم قبول بودم

معدل تاثیر داره ولی خیلی مهم آزمونه