2777
2789
عنوان

شله زرد نذری

66 بازدید | 11 پست

دوستان برای پخت ۵کیلو خرده برنج چه مقدار روغن بریزم؟میشه اصلا از کره استفاده نکرد؟و اینکه تا قبل از ریختن شکر برنجا رو هم بزنم یا نزنم؟

اگه نکته ای چیزی میدونید بگید ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نمیشه هم نزد 

از وقتی جوش میاد باید هم بزنی هر چند دقیقه یکبار 

روغن که اصلا لازم نیست 

کره هم اخر سر یکم بزن ، خوش عطرش میکنه

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

تو رو خدا دعا کن انشالله همین روزا معجزه شه و برم مستقیم جراحی فک کنم و اصلا نیاز به ارتودنسی پیدا نکنم و خیلی خوشگل شم و دو تا فکم رو هم قرار بگیره و چونه و لبخند لثه ای هم عمل کنم و نیاز به پیوند لثه و ایمپلنت پیدا نکنم😭

من کره رو بعد اینکه برنج شکفت میزنم داخلش وتا شکفته شدنش بهمش نمیزنم ،ولی کره چون دیگه بعد این مرحله ته میگیره برنج ، ولی زعفران قبل شکر میزنم که برنج خوب رنگ بگیره مقداری ازشم نگه میدارم که آخر سر دوباره بهش اضافه کنم خوشرنگ تر بشه 

کره چه تاثیری داره؟بستگان ما ک میپزن اصا کره نمیزنن فقط روغن میریزن

باعث میشه طعم بهتری بگیره طعم کره از روغن بهتره 

اگرم روغن میزنن باعث میشه شله زرد ترک برنداره منم خودم به ازای هرپیمانه برنج سه قاشق روغن میزنم