بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
تو رو خدا دعا کن انشالله دفترچه و ثبت نام و برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش همشون آخرای پاییز امسال بیفتن و اصلا بهار و تابستون امسال هیچ کدومشون نیاد و نشه بیاد هیچ جوره🥹🙏🙏
تو رو خدا دعا کن انشالله همین روزا معجزه شه و برم مستقیم جراحی فک کنم و اصلا نیاز به ارتودنسی پیدا نکنم و خیلی خوشگل شم و دو تا فکم رو هم قرار بگیره و چونه و لبخند لثه ای هم عمل کنم و نیاز به پیوند لثه و ایمپلنت پیدا نکنم😭
من کره رو بعد اینکه برنج شکفت میزنم داخلش وتا شکفته شدنش بهمش نمیزنم ،ولی کره چون دیگه بعد این مرحله ته میگیره برنج ، ولی زعفران قبل شکر میزنم که برنج خوب رنگ بگیره مقداری ازشم نگه میدارم که آخر سر دوباره بهش اضافه کنم خوشرنگ تر بشه