2777
2789
عنوان

روش نابود کردن ط لسم در خانه

103 بازدید | 6 پست

🔷روش امحاء کردن دعا و طلسم کشف شده از منزل یا محل کار و غیره

سلام و احترام خدمت شما دوستان

این سوال خیلی از مخاطبین هست که گاها در محل زندگی یا محل کارشون دعا و طلسم و این چیزارو پیدا میکنن و نمیدونن چکارش کن.

من بهترین روش برای امحاء کردن رو خدمتتون عرض میکنم .

اولا چنانچه در محل زندگی یا کارتون دعا و طلسم و این چیزارو پیدا کردین سعی کنید باز نکنید . چون اگه فعال باشه مخصوصا اگه سحر و جادو و ادعیه غیررحمانی باشه دچار اثرات منفی اون میشین . یا اگه باز بود سعی کنید بهش نگاه نکنید . بطور کلی نباید سحر و جادو و طلسمات شیطانی رو بهشون نگاه کنید . چون تصویرش در مغزتون ثبت میشه و احتمال داره دچار اثرات منفی اون سحر و طلسم قرار بگیرید . ( مخصوصا کسانیکه از نظر عوامل و اسیب های ماورایی سریع الاثر هستن که قبلا شرح دادیم )

شاید شنیده یا دیده باشین برخی افراد پس از خواندن کتاب هایی که داخلشون طلسمات شیطانی و غیر رحمانی هست دچار  مشکلاتی مثل ترس و کابوس و عوارض روحی و حتی جسمی شدن .

یا برعکس شاید شنیده باشید که میگن حتی نگاه کردن به آیات قرآن ثواب داره یا مثلا برخی الواح رحمانی مانند عین علی رو میگن هر روز بهش نگاه کنید . این موضوع در همون راستا هست .

حتی اگه در بیرون از منزل و هر جا دعا و طلسم پیدا کردین اصلا باز نکنید و سعی کنید حتی لمس نکنید . متاسفانه بعضیا از روی کنجکاوی این کار رو میکنن و خودشون رو گرفتار میکنن .

یکی از چیزهایی که باعث اثرات سحر میشه همین باز کردن و نگاه کردن یا حتی لمس کردن اوراق سحر و جادو هست .

در مورد اثرات سحر قبلا توضیح دادم . موارد مختلفی وجود داره که باعث میشه شخص دچار اثرات و عوارض سحر و جادو بشه. یعنی امکان داره کسی برای شخص شما سحر انجام نداده باشه ولی در بررسی شما آسیب از سحر بیاد که ما بهش میگیم اثرات سحر .

👈به هر حال اگه داخل منزل یا محل کارتون دعایی چیزی پیدا کردین اولا باز نکنید .

دوما برای امحا کردن اون اینگونه عمل کنید.

فرض کنید یه دعا پیدا می‌کنید که بسته شده و دورش چسب خورده .

شما بدون اینکه بازش کنید و به همون حالت که هست دعا رو با قیچی ( یا مثلا تیغ موکت بری ) از وسط دو نصف کنید .

حالا اگه آب جاری سراغ دارید که برین اونجا و نصف دعارو بندازید داخل آب جاری بره . مدتی صبر کنید و سپس اون نصف دیگه رو هم در آب بندازید بره .(حداقل پنج شش دقیقه فاصله باشه. و هر چه بیشتر باشه بهتره. مثلا اگه نصفش رو الان انداختین و اون نصف رو ساعتی دیگه خیلی بهتره  )

حالا اگه آب جاری سراغ نداشتین یا توی شهر هستین و آب جاری و جوی آب و رودخانه نبود اینکار رو بکنید :

دعا رو دو نصف کنید . دوتا کاسه آب بردارید جداگانه . نصفش رو در یک کاسه آب و نصف دیگه رو در یک کاسه آب دیگه بصورت جداگانه بندازید و دعا رو داخل آب له کنید تا کامل از بین بره . حالا محتویات هر کاسه رو در جایی مثل باغچه ( خارج از منزل )  در دو نقطه جداگانه یا دفن کنید یا بریزید پای درخت . در دو مکان مختلف باشه خیلی بهتره . مثلا یکیش رو اینطرف خیابون و اون یکی رو اونطرف خیابون پای درخت دفن کنید یا بریزید بره.

👈حالا اگه طلسم فلزی بود چکار کنیم.

اگه چیزی که پیدا کردین طلسم فلزی بود اولا همونطور که عرض کردم سعی کنید بهش نگاه نکنید یا اگه خواستین ببینید چیه و بنام چه کسی هست  ، کل طلسم رو یکجا نگاه نکنید . مثلا نصفش رو بپوشانید و نصف دیگه اش رو ببینید و بعد این نصفش رو بپوشانید و اون نصفش رو ببینید . منظور من اینه تصویری از کل طلسم بصورت یکپارچه در مغزتون ثبت نشه.

با یک چیز فلزی مثل میخ یا چاقو یا هر شی نوک تیز روی طلسم رو خط خط کنید و بتراشید . طوری که نوشته ها و اشکال روی طلسم کامل از بین بره و قابل خواندن نباشه . اگه میتونید که کامل طلسم رو از بین ببرید مثلا چند تکه کنید یا مچاله کنید . بعد دیگه یا جایی مثل رودخانه  یا اطراف شهر در جایی که در دسترس نباشه بندازید بره.

👈اگه چیزی که کشف کردین غیر از دعای کاغذی و طلسم فلزی بود ( مثلا مو و اجزای حیوانات و پارچه گره خورده و قفل و غیره... ) در اینصورت هم شما باید اون شئ رو چند قسمت کنید (مثلا تکه تکه کنید و از حالت اولیه خارجش کنید ) و بعد خارج از منزل که هر چه دورتر باشه بهتره در جایی مثل بیابون بندازید بره ‌.  

ضمنا این فقط طریقه امحاء کردن اوراق سحر و طلسم بود و چنانچه دچار مشکلات سحر و طلسم قرار گرفتین حتما باید باطل سحر و ادعیه مورد نیازتون رو بگیرید تا ان شاالله عوارض و مشکلات بوجود آمده رفع بشه.

موفق باشید 🌹 ۱۰۲

فعلا امضا ندارم

سلام عزیزم

من دعای زبانبند برای خودم توی خونه م پیدا کردم

دهن من در مقابل شوهرم بسته بشه

بردم ادرار کردم دفن کردم پای درخت 

بنظرت اثرش  چی میتونسته باشه،؟ و اینکه میخواستم بدونم چند مدت توی خونه م بوده خبر نداشتم

تو نرم افزار دیوار گاهی میرم قسمت کتابای مذهبی نگاه میکنم شاید کتاب شهدایی خوبی پیدا کنم

اما متاسفانه اشکال دعاها ها و کتابهای طلسم رو برای فروش میذارن

نگاه کردن سرسری به اون تبلیغات که عکس طلسم داره مشکلی ایجاد میکنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من چند ماه بیشتر نبود که ازدواج کرده بودم یه روز موقع تمییز کاری خونه یه کاغذ پیدا کردم که اصلا به مغزمم خطور نکرد ممکنه دعا باشه(چون نه تا بحال دیده بودم نه شنیده بودم) 

بازش کردم بازم نفهمیدم چیه 

بردم انداختم سطل اشغال

شبش خواب دیدم دو تا زن خیلی درشت هیکل که یه مدلی بودن کلا اومدن خوابیدن جای من و شوهرم 

اما یه مدت بعد رفتن 

بعد از اون گفتم نکنه دعا بوده