2777
2789
عنوان

اونایی که لنز داشتن بیان لطفا

122 بازدید | 34 پست

سلام دوستان من لنزم نیم ساعت تا ۴۰دقیقه روی جعبه بود بعد که اومدم دیدم یکم خشک شده لبه هاش جمع شده بود

بعد گذاشتم داخل مایع لنز دیدم سریع خوب شد و به شکل اولش برگشت الان قابل استفاده است ؟ با باید بندازم دور ؟

همین سه روز پیش خریدمش لنز طبی بی رنگه

لطفا اگه کسی اطلاع داره بگه ببخشید دوباره این تاپیکو زدم خیلی نگرانم

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخوام لنز بخرم میخواستم ببینم تقریبا قیمتشون چنده؟ لنز رنگی میخوام بخرم

یک و سیصد عزیزم خودش شد 300تومنم مایعش

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    
میتونم بپرسم چند گرفتی؟ و اینکه دکتر باید نسخه بنویسه براش؟

بی رنگ گرفتم 1و 100

رنگی 1و300

البته من چشام ضعیفه 

مایعش هم 300

منم میخوام لنز بخرم میخواستم ببینم تقریبا قیمتشون چنده؟ لنز رنگی میخوام بخرم

من چشام ضعیفه شماره دار گرفتم اینقدر شد اگه چشمات ضعیف نیست ارزون تر میشه

اگ درست شده مشکلی نداره حالا نمیدونم طبی هم هست ک ربط داشت باشه یا ن ولی منم ی لنز رنگی داشتم همینجو ...

وای مرسی