2777
2789
عنوان

اونایی که لنز داشتن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 34 پست
من لنزم بعد چند روز یه تیکه از لبش از بین رفت بعد دوماه رفتم نشون دادم گفت این پاره شدههنوز استفادش ...

عههههه وای از صبح چه استرسی گرفتم آخه تازه خریده بودم 😂😂😂

هنوزم تو چشام نذاشتم اینقدر ترسو ام همون بار اول به چوخ دادم

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عهههه؟!شما کدوم شهری

خراسان هستم شهر رو نمیتونم بگم عزیزم 

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    
من لنز قهوه ای تیره خریده بودم مثل تو شده بود گذاشتم تو مایع لنز گذاشتم تو چشمم فرداش اذیت میکرد

خدا کنه مال من خوب بشه حوصله ندارم دیگه بخدا

مرسی گلی 🩷

اره عزیزم ولی میگم اگر کامللللودرست شده یتی قشنگ مث روز اول نرم شده مشکلی پیس نمیاد اگر برات در دستر ...

آره مثل اول شده 

همون اول کار یدونش بیرون موند اینجوری شد ترسیدم بزارم 

حالا با این اتفاق سه برابر ترسیدم 😂😂😂😂

لنزهای من هزاران بار اینجوری شدن حتی شده کامل کامل خشک شده اصلا گذاشتم تو مایع اوکی که شده استفاده کردم مشکلیم نبود

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

عیبی نداره نداره ببخشید پرسیدم آخه تو شهر خودم حس میکنم قیمتش خیلی باهاس

نه بابا حالا ی سوال بکن فکر نکنم تازه من درجه یکشو برداشتم 

لنزهای من هزاران بار اینجوری شدن حتی شده کامل کامل خشک شده اصلا گذاشتم تو مایع اوکی که شده استفاده ک ...

وای مرسی مرسی ✨🩷😍😍😂😂

عزیزم میتونم به تاپیک ربطی ندارد ولی من میخواستم ببینم شما از وکالت راضی هستی ؟کاراموزی هم درآمد داره؟ کلا درآمدش خوبه؟

امیدوارم خوب باشه و به خوبی استفاده کنی دختر زیبا

مرسی دورت بگردم 🩷✨خوش قلب جان 

حتما همین عصری میرم میپرسم

آره دعا کن منم ترسم بریزه بزارم از این عینک خلاص شم 😂😭

انشالله عزیزم انشالله گذاشتن لنز سخته؟

نه بابا خیلی راحته فقط من چشام حساسه در این حد که مثلا توی عروسی ها نمی‌زارم داخل چشمم رو مدادی چیزی بکشم یا مژه بزارن چون خودم چشمم پلک میزنه و بسته میشه ناخودآگاه