2777
2789
عنوان

پسری ک درخاست پول میکنه

55 بازدید | 3 پست

یه سری از خریدبرمیگشتیم با مادرم اسنپ زدیم یه پسره اومد

توماشین راجب خریدماشین حرف میزدیم پسره گفت من کمک میکنم واقعیتش ب خیلیا سپرده بودیم ولی کاری نمیکردن

پسره دوروزه ۴بار رفت تهران و برگشت اخرین سری مادرمم برد خدایی یه ماشین تمیز قیمت مناسب خرید برامون

حالا فامیل دورم دراومدن با مادرم انصافا خانوادش بهترین پذیرایی و احترامو ب مامانم کردن

قرار بود بهش شیرینی بدیم که حرف خاستگاری اورد وسط گفت خیلی از من خوشش اومده فلان نزدیک دو هفتس صحبت میکنیم واقعیتش منم خرج ماشین خودم مونده دلم نمیاد پول بدم سیستم و چراغ اینا ب ماشین بخرم از دیشب بمن میگه ۴ تومن بزن ماشینم مکانیکی پول کم دارم بنظرتون پرویی نیس یا حق داره؟

سایت صراف جدیده.  با کد دعوت نفری ۳٠ تومن میده

trader.saraf.app

کد :  qrsxd

𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗲𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝗹 𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗲𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝗹 𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗲𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝗹 𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗲𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝗹 𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗲𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝗹 𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗲𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝗹 𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗲𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝗹 𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗲𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝗹 𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗲𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝗹 𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗲𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝗹 𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗲𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝗹 𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗲𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝗹 𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗲𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝗹 𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗲𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝗹 𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗲𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝗹 𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗲𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝗹 𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗲𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝗹 𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗲𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝗹 𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗲𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝗹 𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗲𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝗹 𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗲𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝗹 𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗲𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝗹 𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗲𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝗹 𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗲𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝗹 𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗲𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝗹 𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗲𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝗹 𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗲𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝗹 𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗲𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝗹 𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗲𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝗹 𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗲𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝗹 𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗲𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝗹 𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗲𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝗹 𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗲𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝗹 𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗲𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝗹 𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗲𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝗹 𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗲𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝗹 𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗲𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝗹 𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗲𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝗹 𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗲𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝗹 𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗲𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝗹 𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗲𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝗹 𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗲𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝗹

اینم بگم ک اونجا چول محضر و رفت‌وامد مامانم خودش داد فقد زحمت جا و غذا رو کشید ک رفتن خونه خاله پسره ‌حتی منم پسررو بردم بیرون یه شام خوردیم ب حساب شیرینی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از خانوادش بگیره😐یا بگو ماشینم خراب شده نمیشه بدم یا بگو قرضدادم به یکی

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216