2777
2789
عنوان

بچه ها دیروز قرار اولم‌بود

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 80 پست

حسم مثبت بود دیشب ولی بازم نگران شدم فکر میکنم به اینکه نخادتم چون یکبار شکست خوردم. با این کارش ترسیدم.‌سری بعد چه ری اکشنی نشون بدم که بدونه من دم دستی نیستم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری آشناشدین

تقریبا هم روستایی هستیم ولی هر دو خونواده هامون توی شهرم زندگی می‌کنیم از اونجا منو میشناخت   ورفته بود ایدیمو از دختر خالم گرفته لود  یکساله‌گیر داده میخامت بیا آشنا شیم ولی من گفتم حوصله روابط چرت ندارم حتی یه مدت به دعوا کشیدم  که برو اینسری برگشت گفت من قصدم بد نیس  . اجاره بده آشنا بشیم‌اگه باهم اوکی بودیم  به خونواده ها میگیم

توی آشنایی برای ازدواج سختگیر باشید، راحت از هر چیزی نگذرید، از الان وقتی بهش رو بدید و چشم پوشی کنید دو روز دیگه کلا مسیر آشناییتون سمت دیگه میره، وقتی یهویی بوست کرد باید بروش میاوردی و میگفتی اجازه این کار رو نداره، خواهرم چند روز پیش با یه پسری برای ازدواج آشنا شد، پسره جلسه دوم گفته بود کی بریم شمال؟ وقتیم واکنش منفی خواهر منو دیده بود کنسل کرده بود، همون اول سفت بگیر که اگر قصدش چیز دیگه ایه وقتت تلف نشه

پدر و مادر شما و پدر و مادر ایشون اطلاع دارند؟

مامان من میدونه ولی خونواده ی اون فعلا نه. به مامانم باید میگفتم راجبش چون دیشب بهش گفتم گفته بیاد همو ببینیم واجازه بده برم ببینم‌چطور پسریه.  الان داره این حس بد مخمو میخوره نکنه قصدش سو استفاده هسن. نمیدونم باید چطور رفتار کنم

باید‌ازش‌شناخت‌کامل‌پیدا‌کنی‌هرکی که‌از‌راه‌رسید‌واکنشی‌نشون‌داد‌که‌نباید‌‌قصدمون‌باهاش‌ازدواج‌باشه‌ ...

یکساله میشناختمش.  البته مجازی در ارتباط بودیم من ردش میکردم اون ميومد باز. نمیدونم شاید من ساده ام به قول شما زود گول میخورم🥲

براساس بوسه؟

بر اساس بوسه نیست

ولی ببین چقد ی ادم میتونه هول باشه ک نتونه جلو خودشو بگیره و یه ادمی ک هنوز ازش شناخت نداره رو تو قرار اول ببوسه ملوم نیست چند نفر دیگرو اینکارو کرده باهاشون(منظورم این اقا نیست کلی گفتم)

اصلا بوسه رو تو قرار اول نمیپسندم سلیقه ایه دیگه

مامان من میدونه ولی خونواده ی اون فعلا نه. به مامانم باید میگفتم راجبش چون دیشب بهش گفتم گفته بیاد ه ...

خدا تو قرآن گفته دوست گیران پنهانی نباشید.

لامتخذات الاخدان.

لامتخذی اخدان.

خدایی که مارو خلق کرده، مارو بهتر از خودمون میشناسه که آسیب نبینیم.

ناراحتم چرا تو مدرسه این آیات رو به ما یاد ندادند.

..تا ازدواج نکردی آزمایش و تست سلامت ندادی نزار حتی دستش بهت بخوره ،از الان بوس کرده ،قصدش همین الان ...

چت ناجور نکردم منظورت س کس چته نه ولی خب نمیدونم دیگه قصدش چیه. خودم موندم‌چیکارکنم🫠

یکساله میشناختمش. البته مجازی در ارتباط بودیم من ردش میکردم اون ميومد باز. نمیدونم شاید من ساده ام ...

میدونی‌روزی‌چندتا‌از‌همین‌دخترا‌مثل‌من‌وتو‌گول‌میخورن‌بهشون‌

تجاورز‌میشه‌؟‌میدونی‌بعضی‌دخترا‌به‌خاطر‌همین‌کارا‌گم‌شدن‌

میگی‌یه‌سال‌میشناسم‌درچه‌حد‌درحد‌سلام‌وعلیک‌‌ازدواج‌اینا‌نیست

۲تا‌اقوام‌ازدواج‌میکنن‌بعدش‌متوجه‌میشن‌که‌قبلا‌دختره‌یا‌پسره

چیکار‌کرده‌که‌قوم‌بودن‌شما‌که‌زیاد‌نمشناسین‌همو‌ 

به‌نظرم‌بیشتر‌توجه‌کن

خسته‌ام از‌آدمای زنده کش مرده پرست