2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون بچه های که کم تکون میخورن بعد بدنیا اومدنوشنم معمولا آروم هستن چرا میخای یکاری کنی که شلوغ باشع

از اینکه حالش خوبه یا نه میترسم وگرنه چرا بخوام شلوغ باشه اخه

همیشه لحظه اخر خدا نزدیک تر میشه...پرستار👩🏻‍⚕️

سرما نخوردی؟

منم یبار همینجور بودم هفته ۳۰هر کار میکردم تکون نمیخورد چیزای شیرین خوردم .سریع دوش گرفتم بازم تکون نخورد رفتم پیش دکترم معاینه کرد همه چیز خوب بود .گفت سرماخوردی مال همینه.دارو مصرف میکردم عصر حرکتاش با شدت زیاد شروع شد:))))))

از اینکه حالش خوبه یا نه میترسم وگرنه چرا بخوام شلوغ باشه اخه

نگران نباش تا قبل ۳۰ هفتگی تکون خوردن ها با ریتم نیستن خاله دیگه یکی دو ساعت دیگه دوباره امتحان کن ولی تجربه من این بود نی نی ها سعی در سکته دادن مامانشون‌ هستن دختر منم یبار اینطوری شد رفتم سونو خیلی وقت بود تکون نمی‌خورد رفتم سونو همین که دستگاه رو شکمم‌ گذاشتم از پایین زد به دستگاهه😂😂

سرما نخوردی؟منم یبار همینجور بودم هفته ۳۰هر کار میکردم تکون نمیخورد چیزای شیرین خوردم .سریع دوش گرفت ...

نه عزیزم

نگران نباش تا قبل ۳۰ هفتگی تکون خوردن ها با ریتم نیستن خاله دیگه یکی دو ساعت دیگه دوباره امتحان کن و ...

انشالله عزیزم چیزی نیست🙏🏻