2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله چطور؟؟؟؟

احساس میکنم آدم وقتی به هر چیزی ورود کنه تجربه به دست میاره ولی مذهبیا به هر چیزی ورود نمیکنن . مثلا غیبت نمیکنن . عیب و بدی مردومو نمیگن . دنبال ناموس و اموال  کسی نیستن و تو این مسائل زود سرشون کلاه میره چون همه رو مثل خودشون میبینن 

احساس میکنم آدم وقتی به هر چیزی ورود کنه تجربه به دست میاره ولی مذهبیا به هر چیزی ورود نمیکنن . مثلا ...

کاملا مخالفم ،

درسته که مذهبیا خودشون حاظر نیستن همه چیز رو تجربه کنن یا تو زندگی مردم سرک بکشم اما بالاخره اوناهم آدمن و مثل بقیه آدما دور و برشون همه جور آدمی هست و همه جور اتفاقی می افته برای همین به جای اینکه همه چیز رو خودشون تجربه کنن از تجربیات بقیه استفاده میکنن ، شرط عقل هم همینه 

من خودم مذهبیم و معمولا با همه جور آدمی ارتباط میگیرم ( البته فقط با همه صمیمی نمیشم ) 

از بین همین آدما هر کدومشون دوتا اشتباه بکنن و من درس بگیرم خودش کلی تجربس تا حالا هم نداشتم کسی حقمو بخوره یا بهم ظلم کنه

البته این حرف شما برای اون دست از آدمایی که روابط اجتماعی پایینی دارن کاملا درسته 

بله.دوستم ،همیشه بهش میگم تو شهید میشی ازبس پاک و ریا و خدا دوست هست و دنبال راه شهادته.وقتی کنارمه ...

دوستتون متولد چه روز وچه ماهی هست؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

احساس میکنم آدم وقتی به هر چیزی ورود کنه تجربه به دست میاره ولی مذهبیا به هر چیزی ورود نمیکنن . مثلا ...

آقا اشکان قرار نیست حتما ورود کرد ادم اطرافش رو میبینه اتفاقات رو میبینه و دلیل اصلی اینکه میخواد ادم خوبی باشه برای خودشه و دنیای دیگش وگرنه هیچ مذهبی واقعی از حقش هم نمیگذره و شاید بگم مذهبی ها زرنگ تر ان که مذهبی شدن چون باید بدی ها رو همه رو بلد باشی که انجامشون ندی

اگر در درس عربی مشکلی دارید درخدمتم