2777
2789

پسر خالم از تهران از طریق یکی از آشناها رفت مشهد گفتن بیا استخدام شو ،شرکت هواپیمایی ماهان ...

یک هفته ست رفته درست حسابی نمیتونه زنگ بزنه فقط پیام میده ...گفتن دوسال کامل باید بمونی هیچ وقتم نمیتونی بری خانوادتم ببینی ...حقوقش هم دلاره ...

ولی خیلی مشکوکه همه چی ،پسرخالم گاهی میگه خوبه اینجا ،گاهی میگه بیاید منو به یه بهونه ای ببرید ....

خونه تیمی و غذا به راهه ...

درست حسابی نمیتونه حرف بزنه نگرانشیم ...

کسی اینجوری  میشناسه راسته یا دروغ 

روزی عمیقا دلتنگ اون کسی میشی که تاوقتی بود.............بودنش رو ندیدی!◆●◆●

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا ب جای اینجا بیان کردن برید مشهد ببینید طرف در چ شرایطیه

زنگ میزنه خب ،خیلیا پیشش هستن

شرکت هرمی چیه؟؟

از این کلاهبرداریا فقط یجور غیر مستقیم بهش بگید بکشیدش بیرون این ضایع است یه ریگی به کفششونه این مدلی زیاد دیدم تو همین نی نی سایت

خداجونم بخاطر نی نی خوشقدمی که بهم دادی ممنونم🙏😍🙏
یا خدااااااااااخیلی مشکوکه...حتما به بنده خدا سخت میگذره که میگه بیاین به ی بهونه ای دنبال من......ا ...

چیکار میکنن تو شرکت هرمی؟؟

خیلیا ب چ دردش میخوره خانواده اش مهمه وقتی میگه بیاید ب ی بهونه ای منو ببرید ینی شرایطش حتی جوری نیس ...

آخه بعدش زنگ میزنه میگه خوبه