2777
2789
عنوان

میگماااا به نظرتون بیایننننن

31 بازدید | 4 پست

میگم خودم ۱۵ تومن پول دارم،انقد هم شوهرم میزاره،چه گوشی بخرم؟؟؟

پوکو X6 خوبه؟؟؟

پوکو X6 پرو؟؟؟

یا 14T؟؟؟

یا ۱4T پرو؟؟؟

کلا به نظرتون منم پولمو بزارم واسه گوشی؟؟؟

آخه شوهرم میگه A20 میخره برام،میگم من که خودم الان A10 دارم،دیگه اونو میخوام چیکار.😐😑

۱۰:۳۰ تا ۱۲:۰۰         ۱۴:۰۰ تا ۱۵:۰۰

من بودم طلا میخریدمچون کلا سامسونگ دوست ندارم مدلاش هم باهم فرق ندارهاگر میگفت برات ایفون۱۶ میخرم شا ...

۱۰۰۰ سال دیگه نمیخره و اینو نمیگه.

انقد خسیسه،همینم به جون کندن و منت میخواد بده.میشناسمش.سه ساله ازدواج کردیم،تازه اولین گوشی ایه که امسال چند ماه دیگه میخواد بخره.

در ضمن میگی طلا بخرم چیکارش کنم؟؟؟

بعد ازم بگیره ببره بفروشه؟!

یا خودم طلارو بخرم نگه دارم که چی بشه؟؟

میخوام یه چیزی بخرم که استفاده کنمش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰۰۰ سال دیگه نمیخره و اینو نمیگه.انقد خسیسه،همینم به جون کندن و منت میخواد بده.میشناسمش.سه ساله ازد ...

خوب اگر میدونی طلاکوب میفروشه پس نخر

شوهر من جرعت نداره بگه طلاهاتو بده

خوب اگر میدونی طلاکوب میفروشه پس نخرشوهر من جرعت نداره بگه طلاهاتو بده

نفروخت تا حالا،فقط الکی حرص و جوش میده،خودش هم نخرید، ۱۵ گرم بود که سر عقد دادن خانواده اش و سرویسش،برم عوض کنم کلا ۱۵ گرم شدن.😐🤣🤣🤣

ولی خب بخرم جمع کنم دوس ندارم.آخرش میخواد چی بشه مگه.