2777
2789
کلی زحمتش رو کشیده مرحله به مرحلش بوده بیشتر کارهاشو خودش کرده یه ذوقی میکرد یه خوشحال بود

خدا حفظش کنه خوشگل خانومو😘😘😘

میشه برای سلامتی نی نیم  صلوات بفرستین  .................................🌷🌷🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نازی فقط گل دخترت.

ولی مگه شما مسلمون نیستی نصف شبی عکس این چیزا رو میذاری؟حالا من چی کار کنم؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
خدا حفظش کنه خوشگل خانومو😘😘😘

سلام.کوچولوت خوبه عزیزم؟این خانوم گل اسمش چیه؟چند وقتشه؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
عزیزم میشه دستورپختشوبفرستی اگه زحمتی نیست

من اینو درست نکردم عزیزم . 

ولی این دستور رو دارم 

ونات
مواد لازم : تخم مرغ درشت 1 دونه
نمک کمی
شیر نصف لیوان
کره نصف قالب کافیه
مایه خمیرفوری نصف قاشق غ پر
ارد حدودا دو لیوان و نیم
شکر 3 قاشق غذا خوری
روغن برای سرخ کردن
اول شیرو گرم میکنیم طوری ک انگشت بکنی تو شیر دستت نسوزه تقریبا متعادل گرم بشه همون ولرم خودمون بعد مایه خمیر فوری به همراه 1 ق شکر و 1 ق ارد تو شیر گرم میریزرم و در ظرف میذاریم برای 10 دقیقه استراحت کنه حالا تخم مرغ و با دور کم هم میزنیم تا از لختگی دربیاد و شکر و نمک و و کره و اضافه میکنیم و هم میزنیم مایه خمیر اماده شده رو با تخم مرغ قاطی میکنیم و کم کم ارد الک شده رو اضاف میکنیم زیاد ارد نریزید برای درست شدن خمیر ک دونات بافتش سفت نشه بعد خمیر تو ی ظرف بزرگتر میذاریم دورشون با پارچه میپیچونیم ی جای گرم قرار میدیم تا یکساعت استراحت کنه خمیر تو ی ساعت پف میکنه حالا خمیر و پهن کنید و با وردنه پهن کنید و ب قطر نیم سانت یا ی سانت امادش کنید و قالب شیرینی پزی بزنید رو خمیر و دربیارید سینی و ارد پاشید و دونات های قالبی تون بچینید روشون و ی پارچه پهن کنید روش تا نیم ساعت استراحت کنه بعد نیم ساعت تو قابلمه روغن بریزید و تقریبا دمای شعله و رو بالا ببرید حواستون باشه زیاد نباشه ک مغز پخت بشه  و دونات هارو سرخ کنید اگه دوس داشتیم میتونید شکلات اب کرده و شکر دونه دزشت روشون بریزید

بلاخره عروسیم تموم شد راحت شدم.26اردیبهشت قشنگترین و بهترین روز دنیا    
سلام.کوچولوت خوبه عزیزم؟این خانوم گل اسمش چیه؟چند وقتشه؟

سلام عزیز دلم ممنون سلام میرسونه به خاله جونش دو ماهشه اسمش محیاس

میشه برای سلامتی نی نیم  صلوات بفرستین  .................................🌷🌷🌷
عزیزم میشه دستورپختشوبفرستی اگه زحمتی نیست

#دونات

موادلازم :
شیر یک پیمانه
کره 70 گرم
خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد
نمک نصف قاشق چایخوری
شکر چهار قاشق غذاخوری
آرد 4 پیمانه

طرز تهیه :
ابتدا یک پ شیر رو روی حرارت میزاریم تا حدی گرم بشه که انگشتتون رو داخل شیر بزنید نسوزه پودر خمیر مایه رو با یک قاشق شکر مخلوط می کنیم و به شیر اضافه می کنیم ده دقیقه تا یک ربع اجازه می دیم که عمل بیاد دو عدد تخم مرغ رو جدا داخل ظرف می شکنیم وبا همزن دستی میزنیم نمک و بقیه ی شکر رو ب تخم مرغ اضافه می کنیم 70 گرم کره به دمای محیط رسیده رو اضافه می کنیم و شیر و خمیرمایه عمل اومده رو با مواد تخم مرغی مخلوط می کنیم در این مرحله سه پیمانه آرد الک شده رو به مواد اضافه ميكنيم و خوب بهم میزنیم پیمانه چهارم رو کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر بدست نچسبه خمیر رو خوب ورز میدیم داخل ظرف گودی رو چرب کرده خمیر رو داخل ظرف چرب گذاشته روی خمیر رو با سیلیفون یا کیسه فریزر میپوشونیم روی سلیفون رو پارچه یا حوله می کشیم در جای گرم ب مدت یک ساعت استراحت میدیم خمیر رو بعد از یک ساعت دوباره ورز میدیم روی سینی چرب یا به روشی که گذاشتم کاغذ روغنی میذاریم چونه های رو به یک اندازه برمیداریم روی سینی چرب می چینیم با دست پهن می کنیم بقطر 2 تا 3 سانتیمتر وسط دونات هارو با قالب یا هر وسیله‌ای که دارید مثل سر نوشابه خالی می کنیم روی سینی دونات های آماده شده پارچه‌ای میندازیم بیست دقیقه دیگه استراحت میدیم روغن رو توی ظرف گودی داغ می کنیم دونات رو دونه دونه سرخ می کنیم و با چنگال مدام برگردونید که دو طرف خوب سرخ بشه باید توی روغن شناور بشه حرارت رو ملایم کنید بعد از سرخ شدن توی ظرفی که روش رو با پارچه ی نخی یا دستمال گذاشتین دونات رو بذارید که روغن اضافه گرفته بشه و در آخر با سلیقه خودتون تزیین کنید
عین همین دستوره من از روی فیلم درست کردم تو فیلم قشنگ توضیح میده

نازی فقط گل دخترت. ولی مگه شما مسلمون نیستی نصف شبی عکس این چیزا رو میذاری؟حالا من چی کار کنم؟

🙈🙈🙈🙈 ببخشین کاش اینجا بودین زودی براتون میفرستادم 

سلام عزیز دلم ممنون سلام میرسونه به خاله جونش دو ماهشه اسمش محیاس

عزیزم.سلامت و نامدار باشه.ببوسش از طرف من.

🙈🙈🙈🙈 ببخشین کاش اینجا بودین زودی براتون میفرستادم 

ممنون شوخی کردم.نوش جونتون

قربونت برم ممنون شماهم باردار بودین ؟ نی نی به دنیا اومد؟

بله عطیه خانوم سه ماه و بیست و سه روزشه.

استارتر ببخشید وسط تاپیکت