2777
2789
عنوان

برام دعا کنید که

155 بازدید | 17 پست

2ماه و نیمه پریود نشدم حتی قرص هم خوردم بازم نشد رفتم آزمایش دادم جوابش حاضر نیست امروز هم باید برم سونوگرافی دعا نید برام چیزی نباشه آخه میخواستم برم برای سومین بار IVF کنم که یهو پریودم قطع شد. با بدبختی شوهرمو راضی کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گلم کلا باردار نمیشم. ذخیره تخمدانم پایینه

انشالله که میشه وقتی خدابخوادکارنشدنداره عزیزم ابجی من تنبلی شدید داشت وچسبندگی شدید قرص پیشگیری میخوردامپول۳ماهه میزد ولی حامله شد دخترش الان یکسال ونیمه

انشالله که میشه وقتی خدابخوادکارنشدنداره عزیزم ابجی من تنبلی شدید داشت وچسبندگی شدید قرص پیشگیری میخ ...

خدا براش حفظ کنه. ما که اینقدر منتظر معجزه خدا شدیم دیگه داریم ناامید میشیم.

یک پسردارم دیگه حامله نشدم از ترحم ها توهین ها تیکه وطعنه ها خستم😔

وای خداروشکر که یکی داری. اصلا اهمیت نده به کسی چه ربطی داره الان اکثرا فقط یدونه میارن. خداروشکر کن عزیزم خودتو هم اصلا ناراحت نکن. منم اگر یکی داشتم دیگه هیچ آرزویی نداشتم.