2777
2789
همسرت میدونه اصل مطلب بده ولی جزوه خودشو بفروشه الان خیلیا جزوه میفروشن و مبلغ تعیین میکنن اینجوری ک ...

نه اصلا بحث خوش خطی و مثلا منظم بودن و جزوه ساده نوشتن نیست 

میدونم ساعتها و ماهها سرشون وقت میگذاره از بس وسواسی و حساس و عمیق خون هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم زمان دانشجویی همینکارو میکردم نمیدونم بدجنسی هست یا نه ولی خب من وقت میذاشتم چرا باید زحمتمو مفت میدادم؟ فقط به کسایی میدادمشون که تبادل درسی داشتیم جه میدونم تمرینی پروژه ای چیزی کار میکردیم باهم

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

چیزی که اذیت میکنه ادمو اینه 

این افرادی که حالا وارد دانشگاه میشن و ادمهای خاص و مشاغل خاصی هم دارن اصلا زحمت نمیکشن تلاش کنند فقط دنبال اینن یه جزوه جمع کنن نمره بگیرن و برن اونم در سایه تلاش بقیه 

بهدهمسرم میگم بدجنسی هست میگه نه 🫢😄

حالا که همسرت خودش این موقعیت به وجود میاره که بقیه ازش سو استفاده کنن و معترضم نیست پس تو حرص نخور چون اون هر چی بگی متوجه نمیشه بعدا که از درس فارغ شد میفهمه اقا من چرا این همه تلاشمو بیخود و بیجهت بدون هزینه در اختیار بقیه میذاشتم بدون هزینه 

در حالی که الان همه جزوه های شخصیشون رو با مبلغ به بقیه میفروشن 

اونوفت که ببینه یکی رفته ددر دودور و بعد اومده جزوه میگیره و ایشون تایم گذاشته و از خوشی و لستراحتش زده اونوفته که سرش به سنگ میخوره و براش میشه تجربه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵