2777
2789

ادم بدجنسی نیستم ولی فقط دنبال جزوات دست نویس هستند هی زنگ وقت و بی وقت.،،

همسرم واقعا وقت میگذاره و جزوه ها جوریه که مختص خودش نوشته میشه 

یعنی باید ساعتها وقت بگذاره مطالب پیرامونش رو در بیاره

من خودم میدونم که چیدر سخته و زمانبره

بهش گفتم فقط عین مطالب رو بهشون بده 

ایا این بدجنسی هست؟ شما بودین چیکار میکردین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم تو موضوعات شخصی همسرم که به من مربوط نمیشه دخالت نمیکردم

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

منم همیشه جزوه هام مرتب و تمیز بود بقیه ازم میگرفتن، سخت نگیر

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

هرکی جزوه میخواد خودش تو طول ترم نمینویسه

طرف سر کلاسا نمیاد ، اگرم بیاد کلا تو هپروته و یه خودکار دستش نمیگیره

موقع امتحانا میره پاچه‌خواری کسی که جزوه داره

من با احترام جزوه نمیدم چون زحمت کشیدم واسه نوشتن و جمع‌آوری اون مطالب

مگر اینکه کسی فرضا یه جلسه غایب بوده و بقیه جزوش تکمیله و فقط همون قسمتو میخواد 

پولی کنید 😁😁جزوه به شرط پرداخت هزینه

وای نه 

خیلی هاشون سمت دارند اصلا حتی ادم نمیتونه جزوه هم نده 

اینها اذیت کننده هستند 

میدونی بیشتر بخاطر این سو استفاده ها حس خوبی ندارم

فکر کن طرف مسئول خیلی رده بالای شهر باشه این مدلی 

همسرت میدونه اصل مطلب بده ولی جزوه خودشو بفروشه 

الان خیلیا جزوه میفروشن و مبلغ تعیین میکنن 

اینجوری کنه دیگه مفت نمیان دنبال جزوه

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵