2777
2789

می‌دونم پوستم درست بشو نیست بی زحمت راهکار درمانی ندید ۹ سال راهشو رفتم

فقط می‌خوام بدونم چرا با وجود زیبایی معمولی که دارم هیچکس عاشقم نمیشه

اگرم بشه نمیگه فقط عین بزغاله نگام می‌کنه

همش فکر میکنم سر جوشامه چون هر وقت با کرم می‌پوشونم یه مشت مرد اشغال ظاهربین میان سمتم

منم زرنگم قطعا مردی که بخاطر عیبم منو نخواد نمیپذیرم

ولی بقیه کلی خواستگار دارن

من تا حالا نداشتم ولی تازه هر عوضی پیری که فکرش پایین تنه اشه سمتم میاد🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زیاد دیدم 

زیاااااااااا‌ااااااااد 

اسی راکوتان مصرف کردی ؟ 

هر کی مصرف کرده جوشاش خوب شده 

یک سال مرتب باید مصرف کنی 

یک روزم کمتر نه

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

قطعا مردی هم بی کار و بی سواد باشه و قبل من با زنی بوده باشه انتخابش نمیکنمولی نمی‌دونم چه کنماز سنت ...

سنتی عزیزم خیلی هم عشق توشه 

خودتو درگیر رابطه با مرد جماعت نکن پشیمون میشی

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

زیاد دیدم زیاااااااااا‌ااااااااد اسی راکوتان مصرف کردی ؟ هر کی مصرف کرده جوشاش خوب شده یک سال مرتب ب ...

راکوتان خوردم چشمم عفونت کرد از این قرص ریتونید و این که یه مدت سه ماه مصرف کردم خوب شد اینه شد

ولی باز بعد دوسال برگشت

چه ربطی به جوش داره عزیز من...

جوش اقتضای سنه

بعد25 میره پی کارش

ایزو تیرتینوئین رو هم امتحان کردید؟

من خودم سلطان جوش های نا منظم بودم

هیچی اعتماد بنفس نداشتم از خونه بیرون نمی رفتم

بعد 25 رفتن البته دوره 6 ماهه ایزوتیرتینوئین رو گذروندم که خیلی عوارض داشت ولی برای همیشه جوشهام نابود شدند

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

عزیزم هر کسی یه ایرادی داره ولی همه حدالمقدور سعی میکنن تا حدی برطرفش کنن مثلا یکی موهاش وز هست میتونه بره کراتین کنه یا کچل شده میره مو میکاره یا.. 

شما هم مشکلی که گفتی غیر قابل تغییر نیست میتونه با میکاپ کانسیلر رنگ مناسب کاور جوش و راههای درمانی دیگه بهتر بشه

دوما اعتماد بنفس خیلی مهمه از درون باید خودتو تایید کنی نه اینکه تمرکزتو از زیبایی هات ببری تو کمبود

ولی بازم میگم اونی که میخواد ازدواج کنه تو چشم خواستگار باشه و.. باید تا حدی بخودش برسه نه زیاد در حد برطرف کردن ضعف ها