2777
2789

سلام چندوقته دارم به این عمل فکر میکنم (کوچک کردن) میخاستم اینجا راهنمایی بگیرم سایز الآن ۸۵ ،بعد از یه زایمان و شیردهی بنظرتون اینکارو بکنم؟ میترسم هرچقدر بیشتر سنم بگذره بیشتر بشه و مشکلات دیگه ای برام پیش بیاد،اصن این عمل برای چه کسانی واجبه؟ از طرفی هم میترسم از عملش و درد و این چیزاش 🥲

سایز سینه دوست منم مث تو 85 بود رفت پیش دکتر مصطفی ده مرده ئی و مشاوره گرفت برای کوچک کردن سینه و بعد از دیدن نمونه کارای دکتر و راهنماییاش ماموپلاستی رو پیش خودش انجام داد.  الانم خیلی سینه هاش خوش فرم شده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سایز سینه دوست منم مث تو 85 بود رفت پیش دکتر مصطفی ده مرده ئی و مشاوره گرفت برای کوچک کردن سینه و بع ...

چه تابلو تبلیغ کردی 

کل تاپیکات هم تبلیغه 

چه قدر باهاتون حساب میکنن؟!!!

به وقت اذان صبح…  قربون بزرگیت خدا جونم 🤩 

چه تابلو تبلیغ کردی کل تاپیکات هم تبلیغه چه قدر باهاتون حساب میکنن؟!!!

دکتریه که میشناسم و میدونم کارش چجوریه والا هیچ هزینه ای از ایشون تو جیب من نمیره. حتی میتونی بپرسی ازش

این چیزا خوراک آقایونه چرا نیان 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

وزنم بالا نیست رژیم بگیرم جاهای دیگه مم لاغر میشه کلا ۶۰ کیلوام ولی نمیدونم با ورزش میشه یکم کوچیک ک ...

بله

بزرگ نمیشه منتها کوچیک میشه

سوتین ورزشی ام شنیدم چون ضخیمه و عرق مسکنی تاثیر داره