2777
2789
عنوان

کنکورکدومش مهمه❔❔❔❔❔

93 بازدید | 8 پست

اردیبهشت مهمتره یاتیر؟؟؟؟؟من تیرشرکت نکردم..دوستم هول انداخته ک چرا ثبت نام نکردی توقبول نمیشی اینجوری..بایدتیرم کنکورمیدادی..اینجوری قبول نمیشی..ازوقتی ک ایناوگفت کلاناامیدشدموحس بدی دارم..😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه اردیبهشتو خوب دادی نگران نباشپارسال درصدای یکسان تو دو کنکور تراز بالاتری تو کنکور اردیبهشت میدا ...

من پول ثبت نام دومیونداشتم..وقتی اینجوری بهم گفت ازهمه چی ناامیدشدم..گفت قبول نمیشی😭😭😭😭

من پول ثبت نام دومیونداشتم..وقتی اینجوری بهم گفت ازهمه چی ناامیدشدم..گفت قبول نمیشی😭😭😭😭

نه ربطی نداره لازم نیس حتما دوتاشم بدی

دوستی که ناامیدت کنه دوست نیس دشمنه باهاش ارتباطتو کم کن تمرکزتو رو نهاییات بزار این مهم تره

تیر چون اردیبهشت خیلیا فک میکنن خوب دادن تموم قبولن ولی اینطور نیس کنکور تیر اونی که اردیبهشت ضعیف کار کرده میتونه بهتر از کنکور اردیبهشت عمل کنه خیلی درصدای خفن بزنه و در کل رقابت اصلی اونجاس درصدات چجوری بوده توی کنکور اردیبهشت..؟