2777
2789

من ولی تاثیر نداشت

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من چند روز پیش شروع کردم .۲روزشو گذشت .ولی روز سوم به دلیل ازمایش ناشتا حالم بد شد وقطعش کردم .توی اون ۲روز۹۰۰گرم کم کردم

من  تونستم  در مدت ۴ماه   .۱۱کیلو کم کنم.           خواستن توانستن است 

ببین من هفته ای ۱.۵ کیلو دارم کم میکنم

به این شکل که

شنبه ها فقط ۵۰۰ کالری میخورم

سه شنبه ها خام گیاهخواری میکنم

پنج شنبه ها پروتئین خواری

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
ببین من هفته ای ۱.۵ کیلو دارم کم میکنم به این شکل که شنبه ها فقط ۵۰۰ کالری میخورم سه شنبه ها خام ...

سه شنبه ها وپنج شنبه ها کالری تون چه قدرمیشه.لطف کنید بیشتر توضیح بدید

من  تونستم  در مدت ۴ماه   .۱۱کیلو کم کنم.           خواستن توانستن است 
سه شنبه ها وپنج شنبه ها کالری تون چه قدرمیشه.لطف کنید بیشتر توضیح بدید

ببین برای خگخ و پرو لازم نیست کالری شماری کنی ولی در حد اعتدال بخور

مثلا من وقتی حساب میکنم خگخ حدودا ۸۰۰ میشه

پرو هم نهاااایتا ۱۰۰۰

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
ببین من هفته ای ۱.۵ کیلو دارم کم میکنم به این شکل که شنبه ها فقط ۵۰۰ کالری میخورم سه شنبه ها خام ...

جدی؟ چ خوب

اونوخ روزای دیگه چند کالری میخوری؟؟؟ ورزشم داری؟؟

ولی من هنوزم یواشکی پروفایلشو چک میکنم...!!😔❤