2777
2789
عنوان

خودکشی کنم خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 38 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونم زنگ بزنم به کسی

نمیتونم حرف بزنم پشت تلفن

ممنون ازت ولی فقط دعا کن بمیرم😭

کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan

عزیزم چی شدهاگ دوست داری بگو تا جایی ک بتونم کمکت میکنم

به خدا نمیتونم

حتی نمیتونم بگم چمه

نمیتونم

مغزم از فکر زیاد داره میپاشه روی زمین

حالم داره به هم میخوره

نمیتونم روی درسام تمرکز کنم

یک ساله که نمیتونم

هر روز با عذاب درس میخونم درحالی که عاشق درس خوندن بودم قبلا

همش یادم میره

به دقیقه نکشیده فراموشم میشه

میخوام کاری بکنم یادم میره

حتی یادم میره سر چی با مامامم بحثم شد

یادم میره وسط حرف زدن چی داشتم میگفتم

کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan

به خدا نمیتونمحتی نمیتونم بگم چمهنمیتونممغزم از فکر زیاد داره میپاشه روی زمینحالم داره به هم میخورهن ...

از همین لحظه سعی کن ب خودت سخت نگیری چشاتو ببند نفس عمیق بکش

بگو من میخوام از زندگیم ازین لحظه ب بعد استفاده کنم

دیگه میخوام اراده م واسه م تصمیم بگیره نه افکار منفیم

بگو صد سال دیگه نه از من نه از اطرافیانم هیچ اثری نیست

پس من نمیذارم تو این مسیری ک دارم میرم جلو هیچکس داغونم کنه

با خودت بگو اونا نااگاهن ولی من اگاهم میدونم ک حیف لحظات عمرمه

تو وقتایی ک حالتون بهتره با هم صحبت کنید از احساس همدیگه بگید کم کم ب مرور خیلی بهتر میشه

به خدا نمیتونمحتی نمیتونم بگم چمهنمیتونممغزم از فکر زیاد داره میپاشه روی زمینحالم داره به هم میخورهن ...

اگ دسترسی داری صبحا دو‌ساعت بعد از بیدار شدن قهوه بخور ناخوداگاه شادترت میکنه 

اهنگ شاد گوش کن

خودتو ازون موقعیت بکش بیرون

فقط اراده کن در لحظه اقدام کن

طبق قانون پنج ثانیه

نذار مغزت راه در رو پیدا کنه

سریع پاشو ی کاری واس حالت بکن

نمیتونم زنگ بزنم به کسینمیتونم حرف بزنم پشت تلفنممنون ازت ولی فقط دعا کن بمیرم😭

توی این سایت (سایت استاد شجاعی) مشاوره غیر تلفنی هم دارند یه سر بزن حتما.

برای برطرف شدن این حالت هایی که داری لازمه رو خودت کار کنی همون‌طور که منم سالهاست رو خودم کار میکنم.یه شبه نمیتونی به نتیجه برسی. توصیه میکنم پیش یه طبیب طب سنتی هم بری...

ولی اگه بخوام یه راه حل خیلی سریع بهت بگم اینه که نماز اول وقت بخونی ( دقیقا سر وقت) 

از صد تا تراپی بهتر عمل می‌کنه 

۱۴۸۰ و ۰۹۶۴۰۰ مشاور رایگان حتما تماس بگیر هر دو رایگانن عزیزم..

۰۹۶۴۰۰ رو باید تو این ساعت ها زنگ بزنی تا نوبت بده👇

۸صبح

۱۲ظهر

۴عصر

ولی ۱۴۸۰ همیشه جواب میده خیلی هم خوب کمکت میکنه فقط ممکنه یکم دیروصل بشی قطع نکن گوشیو

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

اگر تونستی به این شماره ها که بهت دادم زنگ بزن اگر تو خونه شرایط صحبت نداری برو تو حموم به بهونه حموم کردن اب وا کن حرف بزن یا اینکه وقتی کسی خونه نیست یا نمیدونم بهونه ای جور کن و بزن بیرون .. 

برای روانپزشک هم اگر حضوری بری بهتره اما اگر روانپزشک تلفنی صحبت کردی حتما از سیرتاپیاز براش بگو از شرایط خانوادگی و همچی.... تا بتونه تشخیص درستی داشته باشه ... نمیدونم کدوم استان هستی ولی تو اینترنت سرچ کن مثلا روانپزشک خوب اصفهان .. کلی مورد برات میاد عزیزم که همشون تلفنی هم هستن میتونی زنگ بزنی بهشون و نوبت بگیری 

اما هزینه هاشون بالاست

اگر نمیتونی 

بنظرم بهترین راه اینه بری پیش نزدیک ترین پزشک عمومی

به سری داروها هست که پزشک عمومی هم میتونه بنویسه واست

بهش بگو شرایط نبود برم پیش روانپزشک اومدم پیش شما .. و بگو نمبتونم برم در کل پیش روانپزشک خودتون واسم بنویسید

علائم و شرایط ت کامل بگو بهش و اینکه بگو ترجیحا قرص ها خواب اور نباشه 

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶