میتسوهآ مدیر عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 1765 عنوان خودکشی کنم خوبه | مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 38 پست یه روان پزشک انلاین خوب معرفی کنین بهم لطفاحالم بدهدارم میمیرم کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan 1404/03/12 | 11:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
naaaaaaaaaa عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 2244 حتی حوصله این حرفا رو هم ندارمفقط میخوام شرم کنده بشه از رو زمینحداقل فقط خدا عذابم میده نه بنده های ... ت حس ششم نبودی؟ کاربری دوم
adenis70 عضویت: 1401/06/12 تعداد پست: 6501 حتی حوصله این حرفا رو هم ندارمفقط میخوام شرم کنده بشه از رو زمینحداقل فقط خدا عذابم میده نه بنده های ... عزیزم درخواست دادم قبول کن میخوام کمکت کنم
فاییییی عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 6848 یه روان شناس میشناسم آنلاین نوبت میده خواستی آیدی تلگرامش رو بدم بهش پیام بده کارش خوبه من قبلا چند جلسه رفتم پیشش .....
میتسوهآ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 1765 ت حس ششم نبودی؟ نه منو چه به حس ششممن توی حسای ۵ گانه خودم موندم کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan
naaaaaaaaaa عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 2244 حوصله فکر کردن بهشو ندارم اصلاکاش کسی به جایی نرسه که اصلا نتونه فکر کنه حتیکاش درکم نکنیننمیخوام ان ... خب از چی دلگیری کاربری دوم
f3f3f3 عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 5270 حتی حوصله این حرفا رو هم ندارمفقط میخوام شرم کنده بشه از رو زمینحداقل فقط خدا عذابم میده نه بنده های ... میگی حوصله ندارم ولی بعدش قطعا پشیمون میشی برو روانپزشک معتبر تو گوگل پیدا کن زنگ بزن بهشون بگو من مشاوره تلفنی میخوام
arame_janam عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 3235 نمیتونمروستا امپزشک نداریمعمومی هم کم میادمامانم اعتقادی به روانشناس و روانپزشک ندارهمیگه انگ روانی ... ۱۴۸۰ شماره مشاوره انلاین بهزیستیه .از رحمت خدا نا امید نشو .نا امیدی اخرین حیله شیطانه .بهش گوش نکن . جز توکل بر خدا،سرمایه ای در کار نیست... اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
درجستجویخدا عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 13722 قبلا این تاپیک هارو میدیم منم شروع میکردم نصیحت کردن الان دقیقا توهمین مرحله خودکشی هستم و کاملا درک میکنم چیزی دیگه برایگفتن ندارم
آدینه1389 عضویت: 1403/12/11 تعداد پست: 6301 نمیتونمروستا امپزشک نداریمعمومی هم کم میادمامانم اعتقادی به روانشناس و روانپزشک ندارهمیگه انگ روانی ... بسم الله عزیزم تو اصلا نیاز ب مشاور نداری مادرت نیاز دارهپدرت کجاست 🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم
sahel403 عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 7835 حوصله فکر کردن بهشو ندارم اصلاکاش کسی به جایی نرسه که اصلا نتونه فکر کنه حتیکاش درکم نکنیننمیخوام ان ... ببین من خودم از نظر شرایط و روحیه از توهم شاید بدترم اما خودکشی راهش نیستدعا میکنم آرامش پیدا کنی
خورشیدشب۲ عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 4555 نگو عزیزمما یه بار فرصت زندگی کردن داریمسعی کن تاثیرپذیریتو از حرفای دیگران کم کنی
میتسوهآ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 1765 بسم الله عزیزم تو اصلا نیاز ب مشاور نداری مادرت نیاز دارهپدرت کجاست مردهحالم از یندگی به هم میخورهرفتم تمام کتابامو پاره کردم الان با هق هق دارم جواب میدمدعا کن خلاص بشمدعا کن بمیرمدعا کن بمیرمدعا کن بمیرم کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan
میتسوهآ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 1765 نگو عزیزمما یه بار فرصت زندگی کردن داریمسعی کن تاثیرپذیریتو از حرفای دیگران کم کنی من همون یه بارم ندارمنمیتونم تمرکز کنمنمیتونم درس بخونمعاشق ورس حوندن بودمولی تمرکز ندارماز ۵ صبح تا الان هرکاری کردم نتونستم بخوتمحالم بدهدعا کن بمیرم کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan
آدینه1389 عضویت: 1403/12/11 تعداد پست: 6301 مردهحالم از یندگی به هم میخورهرفتم تمام کتابامو پاره کردم الان با هق هق دارم جواب میدمدعا کن خلاص بش ... چندسالته قشنگمخدا پدرتو بیامرزه پدرتو صدا کن مطمعن باش هواتو داره 🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم