2777
2789
عنوان

درباره اپیلاسیون

57 بازدید | 11 پست

یع سوال ....

من موهام ضخیم شده بود بس که ژیلت کشیدم ولی یه بار اپیلیدی کردم خیلی نازک شده الان اگر اپیلاسیون و اپیلیدی کنم و بعد موبر هم وسطاش استفاده کنم تاثیر اپیلاسیون که موهارونازک کرده میبره ؟ یانه اگه ژیلت نکشم باز نازک میمونه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی چی چند جوره

مثلا اپیلیدی اگه‌میزنی فقط همونو بزن دیگه موبر یا روشای دیگه رو همزمان باهاش استفاده نکن بذار همون اثر بده

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

مثلا اپیلیدی اگه‌میزنی فقط همونو بزن دیگه موبر یا روشای دیگه رو همزمان باهاش استفاده نکن بذار همون ا ...

آخه داعم نمیشه اپیلیدی خیلی زمان بره گفتم لا به لای اپیلاسیون کنم 

بعد اپیلیدی من نیم ساعت شارژ خالی میکنه طببعبه؟ میشه تو شارژ باهاش کارکنم؟

آخه داعم نمیشه اپیلیدی خیلی زمان بره گفتم لا به لای اپیلاسیون کنم بعد اپیلیدی من نیم ساعت شارژ خالی ...

اگه تو شارژ خودش کار میکنه اشکالی نداره. ولی زمان خالی کردنش رو از تو کاتالوگش ببین چقدر باید باشه شاید طبیعیه. چرا از اون وکس دونه‌ایا‌ نمیگیری؟ اونا من شنیدم هم خیلی تمیز در میاره هم ریشه مو رو ضعیف میکنه. کثیف کاریم ندارا

اگه تو شارژ خودش کار میکنه اشکالی نداره. ولی زمان خالی کردنش رو از تو کاتالوگش ببین چقدر باید باشه ش ...

وکس دونه ای چجوریه  خیلی باید بلند بشه؟؟ من همینشم طاقت ندارم بعد اینکه درد اپیلاسیون  اندازه اپیلیدی؟؟

وکس دونه ای چجوریه خیلی باید بلند بشه؟؟ من همینشم طاقت ندارم بعد اینکه درد اپیلاسیون اندازه اپیلید ...

دردش ک شبیهه. وکس از اینایی ک شبیه عدسه می‌ریزی تو ظرفش گرم میکنی. بعد مثل موم میزنی رو پوستت خشک ک شد میکشی. یکم بلند باید باشه ک بگیره ب وکسه دیگه

دردش ک شبیهه. وکس از اینایی ک شبیه عدسه می‌ریزی تو ظرفش گرم میکنی. بعد مثل موم میزنی رو پوستت خشک ک ...

اخه من الان چجوری بگم چقدر عکس بزارم 😂 مثلا میگن اپیلیدی کمترم میکنه میخوام ببینم مثل اونه یا باید بلندترباشه؟؟ بعداینکه فرق داره با موم مثل اپیلاسیون یاهمونه؟؟ برای قسمت خصوصی مناسبه؟

اخه من الان چجوری بگم چقدر عکس بزارم 😂 مثلا میگن اپیلیدی کمترم میکنه میخوام ببینم مثل اونه یا باید ...

نیم سانت باشه. اپیلیدی ۳ ۴ میلم باشه میگیره.