2777
2789
عنوان

چرا زنا بدبختن

359 بازدید | 45 پست

یکی تاپیکی دیدم نوشته بود شوهرم بهم خیانت کرده و اکثر کاربرا گفته بودن چه تضمینی وجود داره که داخل ازدواج مجدد دوباره شوهرت بهت خیانت نکنه؟ چرا قبح خیانت ریخته و سعی می کنید زنا رو بد بخت جلوه بدین؟ چرا باید تحمل کنه زندگی با فرد خیانتکار رو چه بسا شوهر بعدیش بهش خیانت نکنه 

مامان یه آقا پسر گوگولی

خیانت هیچ توجیهی نداره 

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم از خیانت نجات بده خودش رو . از پریو دی- از زایمان- از بارداری- از شب بیداری برای نوزاد- از اینکه زندگی برای یک زن زود تموم و تباه میشه. از چاقی- از نداری- از تبلیغ مانند کالای جنسی... از اینها چطور خودش رو نجات بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

واقعا زنها بدبختن

کسایی که مثل من احمقن که میبخشن و میمونن اخرش میفهمنن نمتونن تحمل کنن طلاق میگیرن اگر طلاقم نگیرن دیگه حس خوبی به شوهرشون ندارن 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
درس بخونه و شاغل بشه و تا کسی نپرستیدش شوهر نکنه اینم راه نجات

زنان شاغل بدبخترن. کار بیرون. بعد برن کارهای خونه و بچه داری.

بعدعزیزم. اینکه یه نفر آدم رو بپرسته هم نه درد زایمان رو کم می کنه. نه سختی بارداری رو . نه هر ماه از پر یودی نجات پیدا می کنه. نه هر ماه از پر یود نشدن که ای وای باردار شدم.

جامعه پر از زنان باسواد و شاغله که زیر فشار کار و مسئولیت له و پیر و نابود شدن. 

مردها راحت میان سرکار و میرن خونه. اما یه زن توی بارداری توی پریو دی. بعد شب بره مهمونی. بره بچه داری. بره کارهای خونه.

درس خوندن و شاغل شدن که مسئولیت خونه و بچه رو از دوش زن و مادر برنمیداره. یه مسئولیت دیگه هم به اسم شاغل شدن اضافه میشه.................

واقعا راه نجاتی که گفتی راه مرگه. این شاغل شدن زن. مرگ زن هست

زنان شاغل بدبخترن. کار بیرون. بعد برن کارهای خونه و بچه داری.بعدعزیزم. اینکه یه نفر آدم رو بپرسته هم ...

ن‌گلم عمه و مادرم شاغل وبسیار خوشبختن چون زبونشون بلنده اویزون نیستن منتظر دست شوهر نیستن ک اگ صلاح بدونه پول بده یا نده .برا کار خونه و بچه هاشونم پرستار میگیرن .اعتماد بنفس هم دارن

زنان شاغل بدبخترن. کار بیرون. بعد برن کارهای خونه و بچه داری.بعدعزیزم. اینکه یه نفر آدم رو بپرسته هم ...

درضمن مردی ک بپرستت تمام این دردا رو حس میکنه و نمیزاره دردت بیشتر باشه بابهترین مراقبت ها من مامانم پریود ک میشد بابام کار خونه میکرد مامانم استخر میرف بابام خودش غذاشو درست میکرد

عزیزم از خیانت نجات بده خودش رو . از پریو دی- از زایمان- از بارداری- از شب بیداری برای نوزاد- از این ...

خیانت چه ربطی به زایمان داره 

یعنی بچه دار میشین منت میذارین سر مردا بچه مگه مال زن نیست؟

تو ایران جا نیوفتاده پرستار گرفتن واسه بچه و کارای خونه 

همه عیب و عار میدونن این چیزا رو 

اتفاقا برای ما خانما راه رسیدن به خدا خیلی بازتره

کی گفته ما بدبختیم ؟ وقتی ازدواج بد قسمت بشه میشه برای خدا تحمل کرد و اخرت رو اباد کرد اگه نتونستیم میتونیم جدا بشیم و با چشمان بازتریانتخاب کنیم

من از زن بودنم خیلی راضی هستم 

اونی که قدرت داره میره کار میکنه شاغل شدن که زوری نیست

اونی که نیاز مالی داره مجبوره بره سرکار واقعا سخت هست اما باید کار خونشو کمتر کنه کمتر به خودش فشار بیاره از همسرش کمک بگیره تا بتونه کار کنه

زن بودن خیلی قشنگه

من الان پریودم درد هم دارم‌میگم خدایا شکرت بخاطر درد پریودی گناهمو کم میکنی

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

ن‌گلم عمه و مادرم شاغل وبسیار خوشبختن چون زبونشون بلنده اویزون نیستن منتظر دست شوهر نیستن ک اگ صلاح ...

هزار شکر. زنانی هستند که حقوق بهتری دارن. اما بیشتر جامع زنان مثل من حداقل حقوق رو میگرن. و از اون حداقل حقوق هم. دست کم باید 5 میلیون تومان برای مهد بچه هزینه کنن. و مابقی عدد ناچیزیه. که کمک و کارگر و پرستار نمی رسه